Sada 3 bambusových organizérov 5Five 680A, biely podstavec

Sada 3 bambusových organizérov 5Five 680A, biely podstavec

Sada 3 bambusových organizérov 5Five 680A, biely podstavec

Ceny a dostupnosť sa môžu meniť aj niekoľko krát za deň. Skontrolujte si aktuálne údaje priamo v e-shopoch. Všetky dostupné farby a veľkosti nájdete priamo v e-shopoch.

Sada 3 bambusových organizérov 5Five 680A, biely podstavec - popis produktu

Organizér na kancelárske doplnky je praktickým dizajnom známej a značky 5five Simple Smart. Spoločnosť sa špecializuje hlavne na výrobu moderných, módnych prvkov zariadení a interiérových dekorácií.Organizér na kancelárske alebo kozmetické doplnky je vyrobený z prírodného bambusového dreva. Vďaka tomu sa organizér ľahko umýva a čistí, preto je hygienický. Početné prvky, otvory a praktické mini nádobky uľahčujú organizáciu malých pomôcok v kancelárskych priestoroch, ako sú perá, kancelárske sponky a oveľa viac a taktiež aj kozmetických doplnkov.Rozmery produktu sú ideálne na umiestnenie produktu na stôl. Jednoduchý a minimalistický dizajn bude fungovať v každom interiéri bez ohľadu na usporiadanie a štýl.Parametre:Materiál: bambusFarba: prírodná - bambus, bielaRozmery produktu: dĺžka 28 x šírka 3 x výška 17,7 cmzent 174680A

Produkt Sada 3 bambusových organizérov 5Five 680A, biely podstavec patrí do skupiny produktov Kancelárske doplnky od značky 5FIVE v ponuke e-shopu Dizajnove-doplnky.sk.

Sada 3 bambusových organizérov 5Five 680A, biely podstavec - parametre produktu

Sada 3 bambusových organizérov 5Five 680A, biely podstavec - história ceny a dostupnosti

Sada 3 bambusových organizérov 5Five 680A, biely podstavec - ďalšie zaujímavé produkty

Sada 3 bambusových organizérov 5Five 680A, biely podstavec - ako nakúpiť najvýhodnejšie?