Sada 2 panvíc GRANDE COMBI odnímateľná rukoväť

Sada 2 panvíc GRANDE COMBI odnímateľná rukoväť

Sada 2 panvíc GRANDE COMBI odnímateľná rukoväť

Ceny a dostupnosť sa môžu meniť aj niekoľko krát za deň. Skontrolujte si aktuálne údaje priamo v e-shopoch. Všetky dostupné farby a veľkosti nájdete priamo v e-shopoch.

Sada 2 panvíc GRANDE COMBI odnímateľná rukoväť - popis produktu

Sada 2 panvic s veľmi kvalitným nepriľnavým povrchom PFLUON GRANIT a odnímateľná rukoväť. Môžete v nich variť, smažiť, dusiť, opekať a zapekať s minimálnou potrebou tuku. Pripravovaný pokrm sa nepripeká. Vhodné na všetky typy spotrebičov vrátane indukcie aj rúry. Materiál: hliník s vynikajúcim nepriľnavým povrchom PFLUON GRANIT a s profilovaným dnom, plast, kov, silikon. Rozmery: pr. 20 a 26 cm, v. 4,5 a 5 cm. Pri plynových sporákoch voľte správnu veľkosť plameňa, pri elektrických, sklokeramických a indukčných varičov je nutné zvoliť zodpovedajúcu veľkosť platničky. Pripravovaný pokrm možno na sporáku pripraviť a potom ho vložiť do rúry. Pripravené jedlo môžete pohodlne skladovať v panvici tiež v chladničke. Sú vhodná do umývačky na riad.

Produkt Sada 2 panvíc GRANDE COMBI odnímateľná rukoväť patrí do skupiny produktov Sady hrncov.

Tento produkt sa nachádza v kategórii Panvice s nepriľnavým povrchom.

Produkt Sada 2 panvíc GRANDE COMBI odnímateľná rukoväť je možné nájsť medzi produktmi v skupine Hrnce s nepriľnavým povrchom.

Sada 2 panvíc GRANDE COMBI odnímateľná rukoväť - parametre produktu

Sada 2 panvíc GRANDE COMBI odnímateľná rukoväť - história ceny a dostupnosti

Sada 2 panvíc GRANDE COMBI odnímateľná rukoväť - ďalšie zaujímavé produkty

Sada 2 panvíc GRANDE COMBI odnímateľná rukoväť - ako nakúpiť najvýhodnejšie?