Ceny a dostupnosť sa môžu meniť aj niekoľko krát za deň. Skontrolujte si aktuálne údaje priamo v e-shopoch. Všetky dostupné farby a veľkosti nájdete priamo v e-shopoch.
Ryža basmati neobsahuje žiadnu pridanú soľ, ani cukor. Naopak, pýši sa bohatou nádielkou bielkovín, vlákniny a výbornou chuťou.
Návod na prípravu: Ryžu prepláchnite a varte v dvojnásobnom množstve vody cca 20 minút.
Zloženie: Ryža basmati
Výživové údaje:
Upozornenie: Uchovávajte mimo dosahu detí. Vyrobené v závode spracovávajúcom obilniny, orechy, sóju, sezam, arašidy, sušené mlieko.
Skladovanie: Skladujte v uzatvorenom obale, na suchom a tmavom mieste.
Krajina pôvodu: Pakistan
VÝHODY NAKUPOVANIA BEZ OBALU:
✅ Produkt Vám príde ekologicky zabalený v papierovom vrecku - nepoužívame plastové obaly.
✅ Výhodnejšia cena oproti iným bežne baleným produktom.
✅ Nakupujte Vami zvolené množstvo, ktoré viete spotrebovať.
Ryža basmati neobsahuje žiadnu pridanú soľ, ani cukor. Naopak, pýši sa bohatou nádielkou bielkovín, vlákniny a výbornou chuťou. | | Návod na prípravu: Ryžu prepláchnite a varte v dvojnásobnom množstve vody cca 20 minút. | | Zloženie: Ryža basmati | | Výživové
Ryža basmati neobsahuje žiadnu pridanú soľ, ani cukor. Naopak, pýši sa bohatou nádielkou bielkovín, vlákniny a výbornou chuťou. | | Návod na prípravu: Ryžu prepláchnite a varte v dvojnásobnom množstve vody cca 20 minút. | | Zloženie: Ryža basmati | | Výživové
Ryža basmati neobsahuje žiadnu pridanú soľ, ani cukor. Naopak, pýši sa bohatou nádielkou bielkovín, vlákniny a výbornou chuťou. | | Návod na prípravu: Ryžu prepláchnite a varte v dvojnásobnom množstve vody cca 20 minút. | | Zloženie: Ryža basmati | | Výživové
Ryža basmati neobsahuje žiadnu pridanú soľ, ani cukor. Naopak, pýši sa bohatou nádielkou bielkovín, vlákniny a výbornou chuťou. | | Návod na prípravu: Ryžu prepláchnite a varte v dvojnásobnom množstve vody cca 20 minút. | | Zloženie: Ryža basmati | | Výživové
Prírodný trstinový cukor Demerara sa vyrába z trstinovej šťavy. Je nerafinovaný a vyznačuje sa zrnitou štruktúrou a jantárovou farbou. Vyrába sa z prvej kryštalizácie počas spracovania cukrovej trstiny do podoby kryštáľov, čím sa uchová 1-2 % prírodnej trstinovej
Kokosový cukor slúži ako lepšia náhrada klasického rafinovaného cukru. Obsahuje inulín a má nízky glykemický index (35). Je bohatý na železo, zinok, vápnik a draslík, mastné kyseliny s krátkym reťazcom a polyfenoly. | | Návod na prípravu: Používa sa všade tam, kde klasický
Vhodný na osladenie čajov, kávy, jogurtov, plniek, ovocných šalátov, koktejlov, smoothies a iných nápojov. Je vhodný na prípravu jedál, dezertov, pečenie koláčov a zákuskov. | | Návod na prípravu: Podľa chuti pridáme do cesta, čaju alebo do raňajkovej kaše. | | Zloženie: 100%
Sladká ryža je vhodná pre racionálnu a zdravú výživu. Je cenným zdrojom živín a vlákniny. Nezaťažuje trávenie. | | Návod na prípravu: Určené na priamu konzumáciu. Výborne chutí zaliata mliekom, v jogurte, detskej výžive a podobne. | | Zloženie: Ryžová múka (80%), trstinový
Ryža je obľúbená obilnina, ktorá sa dá pripraviť na sladký, ale aj slaný spôsob ako príloha k mäsu alebo zelenine. | | Návod na prípravu: Ryžu pred prípravou opláchneme vodou a usušíme. Rozohrejeme olej, ryžu krátko opražíme. Pridáme soľ a vodu v pomere 1 diel ryže k 2
Ryža je obľúbená obilnina, ktorá sa dá pripraviť na sladký, ale aj slaný spôsob ako príloha k mäsu alebo zelenine. Pôvod ryže siaha až do tropickej a subtropickej južnej a juhovýchodnej Ázie. | | Návod na prípravu: Ryžu pred prípravou opláchneme vodou a usušíme. Rozohrejeme
Ryžové vločky vznikajú lisovaním ryže. Patria medzi prirodzene bezlepkové a ľahko stráviteľné potraviny, ktoré vás rýchlo zasýtia. Predstavujú bohatý zdroj komplexných sacharidov so zastúpením vitamínov skupiny B a minerálnych látok (predovšetkým draslíka a fosforu) v
Je známa najmä v tradičnej ázijskej kuchyni, kde svojou lahodnou chuťou dopĺňa množstvo pokrmov. Má jemnú arómu. Hodí sa ako príloha k rôznym omáčkam, ale aj iným slaným jedlám. Rovnako skvele zapadne aj ako súčasť sladkých pokrmov. | | Návod na prípravu: Ryžu
Slúži ako prísada na pečenie, pri výrobe krémov, na dochutenie tvarohu alebo do palacinky či kaše. | | Návod na prípravu: Podľa chuti pridáme do pripravovaného jedla. | | Zloženie: Trstinový cukor , bourbon vanilka, prírodný vanilkový extrakt. | | Výživové
Má jemnú, korenistú chuť a vôňu. Používa sa v ázijskej kuchyni do omáčok a varenej ryže. Vhodná je aj na prípravu čaju proti prechladnutiu. | | Návod na prípravu: Korenie podľa chutí pridáme do pripravovaného jedla. | | Zloženie: Kurkuma mletá koreň. | | Upozornenie:
Kuskus je bezvaječná cestovina vhodná ako príloha namiesto ryže alebo inych cestovín. | | Návod na prípravu: Kuskus zalejeme vriacou vodou v pomere jeden diel kuskusu a dva diely vody. Prikryjeme a necháme odstáť. | | Zloženie: Hrubo mletá pšeničná krupica | | Výživové
Prírodný trstinový cukor Demerara sa vyrába z trstinovej šťavy. Je nerafinovaný a vyznačuje sa zrnitou štruktúrou a jantárovou farbou. Vyrába sa z prvej kryštalizácie počas spracovania cukrovej trstiny do podoby kryštáľov, čím sa uchová 1-2 % prírodnej trstinovej
Prírodný trstinový cukor Demerara sa vyrába z trstinovej šťavy. Je nerafinovaný a vyznačuje sa zrnitou štruktúrou a jantárovou farbou. Vyrába sa z prvej kryštalizácie počas spracovania cukrovej trstiny do podoby kryštáľov, čím sa uchová 1-2 % prírodnej trstinovej
Prírodný trstinový cukor Demerara sa vyrába z trstinovej šťavy. Je nerafinovaný a vyznačuje sa zrnitou štruktúrou a jantárovou farbou. Vyrába sa z prvej kryštalizácie počas spracovania cukrovej trstiny do podoby kryštáľov, čím sa uchová 1-2 % prírodnej trstinovej
Prírodný trstinový cukor Demerara sa vyrába z trstinovej šťavy. Je nerafinovaný a vyznačuje sa zrnitou štruktúrou a jantárovou farbou. Vyrába sa z prvej kryštalizácie počas spracovania cukrovej trstiny do podoby kryštáľov, čím sa uchová 1-2 % prírodnej trstinovej
Kokosový cukor slúži ako lepšia náhrada klasického rafinovaného cukru. Obsahuje inulín a má nízky glykemický index (35). Je bohatý na železo, zinok, vápnik a draslík, mastné kyseliny s krátkym reťazcom a polyfenoly. | | Návod na prípravu: Používa sa všade tam, kde klasický
Kokosový cukor slúži ako lepšia náhrada klasického rafinovaného cukru. Obsahuje inulín a má nízky glykemický index (35). Je bohatý na železo, zinok, vápnik a draslík, mastné kyseliny s krátkym reťazcom a polyfenoly. | | Návod na prípravu: Používa sa všade tam, kde klasický
Kokosový cukor slúži ako lepšia náhrada klasického rafinovaného cukru. Obsahuje inulín a má nízky glykemický index (35). Je bohatý na železo, zinok, vápnik a draslík, mastné kyseliny s krátkym reťazcom a polyfenoly. | | Návod na prípravu: Používa sa všade tam, kde klasický
Kokosový cukor slúži ako lepšia náhrada klasického rafinovaného cukru. Obsahuje inulín a má nízky glykemický index (35). Je bohatý na železo, zinok, vápnik a draslík, mastné kyseliny s krátkym reťazcom a polyfenoly. | | Návod na prípravu: Používa sa všade tam, kde klasický
Aromatické, mierne pikantné karí, na prípravu polievok, omáčok, ryže, hydiny a rýb. | | Návod na prípravu: Korenie podľa chuti pridáme do pripravovaného jedla. | | Zloženie: Koriander, kurkuma, chilli, bobkový list, senovka grécka, semeno, horčica semeno, hrachová múka, citrónová