Rúry mini rúra Severin TO 2034

Rúry mini rúra Severin TO 2034

Rúry mini rúra Severin TO 2034

Ceny a dostupnosť sa môžu meniť aj niekoľko krát za deň. Skontrolujte si aktuálne údaje priamo v e-shopoch. Všetky dostupné farby a veľkosti nájdete priamo v e-shopoch.

Rúry mini rúra Severin TO 2034 - popis produktu

Kúpte si do kuchyne výkonnú mini rúru SEVERIN TO 2034 pre rýchlu a komfortnú tepelnú úpravu pokrmov všetkého druhu. Problémom nebude ani chrumkavá pizza, pečené hranolky, zapekané pečivo či zelenina aj grilované kura na ražni. Výkonná rúra ponúka vnútorný objem až 20 litrov, 4 rôzne nastavenia pečenia a regulovateľný termostat od 100 ° C do 230 ° C. Rúra navyše disponuje výškové nastaviteľnú mriežku na pečenie a grilovanie, kvalitným plechom na pečenie mäsa, zeleniny, príloh a pizze do veľkosti 28 cm. Dĺžku pečúceho procesu si navyše môžete pohodlne načasovať dopredu. Rovnomerného opečenie docielite vďaka chytrej funkcii cirkulácia horúceho vzduchu. Údržbu vám uľahčí špeciálna odnímateľný tácka na omrvinky. Parametre a špecifikácie: príkon: 1500 W Vnútorný objem: 20 l Možnosti nastavenia rúry: vypnutá vrchná špirála spodná špirála vrchný a spodný špirála Nastaviteľný termostat: 100 ° C - 230 ° C Vlastnosti a funkcie: nerezové ohrevné špirály teplu odolná povrchová úprava vnútorného priestoru funkcie cirkulácie vzduchu pre dosiahnutie rovnomerného opečenie 60 min. časovač so zvukovým signálom ukončenia svetelná kontrolka Vybavenie rúry: s otočným ražňom na prípravu mäsa s mriežkou na pečenie a grilovanie plech na pečenie 28 x 28 cm vhodné na prípravu pizze do veľkosti 28 cm nastaviteľná výška mriežky odnímateľný tácka na omrvinky Rozmery (Š x D x V): 45,2 × 40,2 × 28,7 cm Farba: čierno-strieborná

Produkt Rúry mini rúra Severin TO 2034 patrí do skupiny produktov Mini rúry od značky SEVERIN, nájdete ho v e-shope NejlevnejsiZbozi.sk.

Rúry mini rúra Severin TO 2034 - parametre produktu

Rúry mini rúra Severin TO 2034 - história ceny a dostupnosti

Rúry mini rúra Severin TO 2034 - ďalšie zaujímavé produkty

Rúry mini rúra Severin TO 2034 - ako nakúpiť najvýhodnejšie?