Rotačný stojan s kuchynskými nástrojmi a nožmi JOSEPH JOSEPH Elevate ™

Rotačný stojan s kuchynskými nástrojmi a nožmi JOSEPH JOSEPH Elevate ™

Rotačný stojan s kuchynskými nástrojmi a nožmi JOSEPH JOSEPH Elevate ™

Ceny a dostupnosť sa môžu meniť aj niekoľko krát za deň. Skontrolujte si aktuálne údaje priamo v e-shopoch. Všetky dostupné farby a veľkosti nájdete priamo v e-shopoch.

Rotačný stojan s kuchynskými nástrojmi a nožmi JOSEPH JOSEPH Elevate ™ - popis produktu

Rotačný stojan s kuchynskými nástrojmi a nožmi JOSEPH JOSEPH Elevate ™ rotačný stojan so 4 kuchynskými nástrojmi a 3 nožmi Výrobca: JOSEPH JOSEPH Rotačný stojan s kuchynskými nástrojmi a nožmi JOSEPH JOSEPH Elevate Rotačný stojan so 4 kuchynskými nástrojmi a 3 nožmi. Nástroje s integrovanou podperou obmedzujúce znečistenie pracovnej plochy. Pracovné časti nástrojov z nylonu - vhodné aj pre nepriľnavé povrchy. Silikónová madlá s oceľovým stredom pre správne vyváženie. Odolné do teplôt 200 ° C. Nože z nerezovej ocele s nepriľnavým silikónovým poťahom (šetrné krájanie ovocia a zeleniny - neničí vitamíny). Ochranné kryty čepeľou súčasťou stojana. Sada obsahuje: - Veľkú obracačku - Perforovanú lyžicu - lyžicu - Malý pracovný nôž - Zúbkovaný nôž - Japonský Santoku nôž Veľkosť sady je 15x15x35cm. Nástroje Elevate možno mať v umývačke. Nože iba ručné umývanie. Stojan čistite navlhčenou handričkou.

Produkt Rotačný stojan s kuchynskými nástrojmi a nožmi JOSEPH JOSEPH Elevate ™ patrí do skupiny produktov Kuchynské nože, je v ponuke značky Joseph Joseph v ponuke e-shopu Dizajnove-doplnky.sk.

Rotačný stojan s kuchynskými nástrojmi a nožmi JOSEPH JOSEPH Elevate ™ - parametre produktu

Rotačný stojan s kuchynskými nástrojmi a nožmi JOSEPH JOSEPH Elevate ™ - história ceny a dostupnosti

Rotačný stojan s kuchynskými nástrojmi a nožmi JOSEPH JOSEPH Elevate ™ - ďalšie zaujímavé produkty

Rotačný stojan s kuchynskými nástrojmi a nožmi JOSEPH JOSEPH Elevate ™ - ako nakúpiť najvýhodnejšie?