Rollerblade Macroblade 84 Dark Grey/Red 42,5 Kolieskové korčule

Rollerblade Macroblade 84 Dark Grey/Red 42,5 Kolieskové korčule

Rollerblade Macroblade 84 Dark Grey/Red 42,5 Kolieskové korčule

Ceny a dostupnosť sa môžu meniť aj niekoľko krát za deň. Skontrolujte si aktuálne údaje priamo v e-shopoch. Všetky dostupné farby a veľkosti nájdete priamo v e-shopoch.

Rollerblade Macroblade 84 Dark Grey/Red 42,5 Kolieskové korčule - popis produktu

Macroblade 84 sú určené pre korčuliarov, ktorí hľadajú kvalitné korčule. Vyznačuje sa remeselným spracovaním Rollerblade® a je podpornou korčuľou, ktorá poskytuje pohodlie aj výkon. Vyššia manžeta umožňuje extra stabilitu pre kontrolu rovnováhy, podšívka je čistý komfort s vypchávkami v oblasti jazyka a členkov a vylepšená sieťovina poskytuje pohodlie ako ponožka a bočnú podporu. Footboard Sizer ponúka dve veľkosti v jednej korčuli. Umožňuje korčuliarom vložiť vložku pod stielku a vytvoriť tak pohodlnejšie, výkonnejšie prispôsobenie alebo ju vybrať, aby sa prispôsobila väčšej veľkosti, aby mali v korčuliach viac miesta. Hliníkový rám vás drží bližšie k zemi a zlepšuje výkon pridaním väčšieho prenosu sily a odolnosti. Kolieska Performance s priemerom 84 mm s ložiskami SG7 pridávajú rýchlosť.VLASTNOSTI:TÁTO KORČUĽA JE PRE - rekreačných korčuliarov, ktorí hľadajú vylepšené korčule. Poskytuje neuveriteľnú celkovú podporu a pohodlie s novými farbami a grafikou. Veľkosť Footboardu vám umožní vytvoriť užší strih alebo viac miesta v korčuliach.PODPORA - Vyššia manžeta poskytuje extra stabilitu, ktorá pomáha s rovnováhou a bezpečne drží nohu počas kroku.COMFORTABLE PERFORMANCE LINER - Navrhnutá sieťovina maximalizuje pohodlie s pridanou priedušnosťou a výplňou v oblasti jazyka a členkov. Pracka, remienok a šnúrka zaisťujú chodidlo.HLINÍKOVÝ RÁM TWINBLADE - Odolný a pomáha udržať korčuliarov bližšie k zemi vďaka svojmu nízkoprofilovému dizajnu pre lepšiu rovnováhu a stabilitu. To poskytuje rovnováhu medzi bezpečnosťou a rýchlosťou.VÝKONNÉ KOLIESKA ROLLERBLADE - 84 mm / 84A kolieska dokonale spájajú rýchlosť a odozvu. Ložiská SG7 pracujú na udržaní živého korčuliarskeho tempa s ovládateľnou rýchlosťou.TECHNOLÓGIE:KOLIESKA: 84mm/84AZVŠOK: Macroblade, umelá sieťovinaLINER: Performance PSI, Footboard Sizer pre prispôsobenieRÁM: Twinblade Alu (max 84 mm) 265 mm/10,4''BRZDY: Na korčuliachSPONA: Spona na manžete, popruh 45°, šnúrkyLOŽISKÁ: SG7 Farba: Šedá;Červená;Čierna Ložiská: SG7 Krajina pôvodu: Vietnam Veková skupina: Junior;Dospelý Brzda: Áno Počet kolies: 4 Veľkosť EU: 42,5 Vybrať veľkosť: 42,5 Tvrdosť kolieska: 84A Veľkosť UK: 8,5 Pohlavie: Ženy;Muži Rám: Hliník Priemer kolies: 84 mm Farba podľa výrobcu: Dark Grey/Red Veľkosť: 275

Produkt Rollerblade Macroblade 84 Dark Grey/Red 42,5 Kolieskové korčule patrí do skupiny produktov Kolieskové korčule od značky Rollerblade, veľkosť je 275/42, 42, 5, 5/275, farebný variant je Black Grey Red, Black Red Grey, Grey Black Red, Grey Red Black, Red Black Grey, Red Grey Black v ponuke e-shopu Muziker.sk a je dizajnovaný unisex.

Tento produkt nájdete v skupine Inline korčule od značky Rollerblade, veľkosť je 275/42, 42, 5, 5/275, farebný variant je Black Grey Red, Black Red Grey, Grey Black Red, Grey Red Black, Red Black Grey, Red Grey Black, nájdete ho u predajcu Muziker.sk a je dizajnovaný unisex.

Rollerblade Macroblade 84 Dark Grey/Red 42,5 Kolieskové korčule - parametre produktu

FarbaGrey Red Black
VeľkosťGrey Red Black
Určenieunisex
KategóriaKorčule, Kolieskové korčule, Inline korčule
ZnačkaRollerblade
Veľkosť275/42, 42, 5, 5/275
FarbaBlack Grey Red, Black Red Grey, Grey Black Red, Grey Red Black, Red Black Grey, Red Grey Black
Určenieunisex
E-shopMuziker.sk

Rollerblade Macroblade 84 Dark Grey/Red 42,5 Kolieskové korčule - história ceny a dostupnosti

Rollerblade Macroblade 84 Dark Grey/Red 42,5 Kolieskové korčule - ďalšie zaujímavé produkty

Rollerblade Macroblade 84 Dark Grey/Red 42,5 Kolieskové korčule - ako nakúpiť najvýhodnejšie?