Rollerblade Macroblade 84 BOA W Black/Powder Blue 38,5 Kolieskové korčule

Rollerblade Macroblade 84 BOA W Black/Powder Blue 38,5 Kolieskové korčule

Rollerblade Macroblade 84 BOA W Black/Powder Blue 38,5 Kolieskové korčule

Ceny a dostupnosť sa môžu meniť aj niekoľko krát za deň. Skontrolujte si aktuálne údaje priamo v e-shopoch. Všetky dostupné farby a veľkosti nájdete priamo v e-shopoch.

Rollerblade Macroblade 84 BOA W Black/Powder Blue 38,5 Kolieskové korčule - popis produktu

Macroblade 84 BOA® kombinuje zručnosť Rollerblade®, pohodlie a výkon, výsledkom čoho sú vylepšené korčule základnej úrovne s vysoko kvalitnou podporou, výkonom a pohodlím. Vyššia manžeta umožňuje extra stabilitu pre kontrolu rovnováhy, podšívka je čistý komfort s výstelkou v oblasti jazyka a členkov, ktorá poskytuje pohodlie ako v ponožke a bočnú podporu. Systém BOA® Fit System poskytuje mikro-nastaviteľné presné prispôsobenie, ktoré možno dosiahnuť rýchlo a bez námahy jednoduchým otočením kolieska a Footboard Sizer poskytuje dve veľkosti v jednej korčuli. Dizajn hliníkového rámu vás drží bližšie k zemi a zlepšuje výkon pridaním väčšieho prenosu sily a odolnosti. Kolieska 84 mm Performance s ložiskami SG7 pridávajú rýchlosť. Macroblade 84 BOA® predstavuje ideálny upgrade alebo prvé korčuľovanie s kvalitnými komponentmi a vylepšeným prispôsobením a podpornými funkciamiVLASTNOSTI:Vhodná pre - rekreačných korčuliarov, ktorí hľadajú vylepšené korčule. BOA® Fit System zlepšuje strih bez kompromisov v oblasti pohodlia, zatiaľ čo pútavé farby a grafika zvýrazňujú váš štýl. Veľkosť Footboardu vám umožní vytvoriť užší strih alebo viac miesta v korčuliach.Podpora - Vyššia manžeta poskytuje extra stabilitu, ktorá pomáha s rovnováhou a bezpečne drží nohu.BOA® systém - BOA® Fit System je navrhnutý tak, aby zlepšil kontrolu a zároveň poskytoval vynikajúce držanie päty a stabilitu pre presnosť bez námahy pri korčuľovaní. Jednoducho zatlačte BOA, aby ste ho zaistili a otočte ho na požadovanú tesnosť, aby ste videli a cítili, ako sa zvršok rýchlo a bez námahy obopne okolo chodidiel. Pre uvoľnenie, prispôsobenie alebo vybratie korčúľ jednoducho vytiahnite nahor. V spojení s veľmi pohodlnou podšívkou sa vám bude ľahko korčuľovať celý deň.Hliníkový rám TWINBLADE - Odolný a pomáha udržať korčuliarov bližšie k zemi vďaka svojmu nízkoprofilovému dizajnu pre lepšiu rovnováhu a stabilitu. To poskytuje rovnováhu medzi kontrolou a rýchlosťou.Výkonné kolieska ROLLERBLADE - 84 mm/84A kolieska dokonale spájajú rýchlosť a bezpečnosť.Ložiská SG7 pracujú na udržaní živého korčuliarskeho tempa s ovládateľnou rýchlosťou.TECHNOLÓGIE:Kolieska: ROLLERBLADE 84 mm/84AVrchná časť: Macroblade, sieťovina s BOAPodšívka: High Performance PSI, Footboard Sizer pre prispôsobenieRám: Twinblade Alu (max 84 mm) 265 mm/10,4''Brzdy: Na korčuliachSpona: BOA® Performance fit systém, pracka na manžeteLožiská: SG7 Priemer kolies: 84 mm Rám: Hliník Veková skupina: Dospelý;Junior Farba: Modrá;Čierna Tvrdosť kolieska: 84A Pohlavie: Ženy Vybrať veľkosť: 38,5 Veľkosť EU: 38,5 Veľkosť UK: 5,5 Veľkosť: 245 Počet kolies: 4 Farba podľa výrobcu: Black/Powder Blue Krajina pôvodu: Vietnam Ložiská: SG7 Brzda: Áno

Produkt Rollerblade Macroblade 84 BOA W Black/Powder Blue 38,5 Kolieskové korčule patrí do skupiny produktov Kolieskové korčule od značky Rollerblade, veľkosť je 245/38, 38, 5, 5/245, farebný variant je black blue, Blue Black v ponuke e-shopu Muziker.sk a je dizajnovaný female.

Tento produkt nájdete v skupine Inline korčule od značky Rollerblade, veľkosť je 245/38, 38, 5, 5/245, farebný variant je black blue, Blue Black, nájdete ho u predajcu Muziker.sk a je dizajnovaný female.

Rollerblade Macroblade 84 BOA W Black/Powder Blue 38,5 Kolieskové korčule - parametre produktu

FarbaBlue Black
VeľkosťBlue Black
Určeniefemale
KategóriaKorčule, Kolieskové korčule, Inline korčule
ZnačkaRollerblade
Veľkosť245/38, 38, 5, 5/245
Farbablack blue, Blue Black
Určeniefemale
E-shopMuziker.sk

Rollerblade Macroblade 84 BOA W Black/Powder Blue 38,5 Kolieskové korčule - história ceny a dostupnosti

Rollerblade Macroblade 84 BOA W Black/Powder Blue 38,5 Kolieskové korčule - ďalšie zaujímavé produkty

Rollerblade Macroblade 84 BOA W Black/Powder Blue 38,5 Kolieskové korčule - ako nakúpiť najvýhodnejšie?