Rohová sedacia súprava Cezar 4 prvkov béžová

Rohová sedacia súprava Cezar 4 prvkov béžová

Rohová sedacia súprava Cezar 4 prvkov béžová

Ceny a dostupnosť sa môžu meniť aj niekoľko krát za deň. Skontrolujte si aktuálne údaje priamo v e-shopoch. Všetky dostupné farby a veľkosti nájdete priamo v e-shopoch.

Rohová sedacia súprava Cezar 4 prvkov béžová - popis produktu

Sedacia súprava Cezar vyrobená z technoratanu dokonale dopĺňa vybavenie každej záhrady, balkóna alebo terasy. Je to rohová sedačka, ale má modulárnu štruktúru - môžete si ho zariadiť, ako chcete! Je to záruka pohodlia a najpraktickejšieho použitia nábytku. Má taburetku, ktorú je možné použiť ako ďalšie sedadlo alebo opierku nôh, čo zvýši komfort odpočinku. Sada je vybavená pohodlnými vankúšmi na sedadlách a operadlách, ktoré sú farebne zladené s celou sadou. Doska stola je vyrobená z tvrdeného skla a konštrukcia prvkov je vyrobená z ocele s práškovým nástrekom. Na doplnenie sady si môžete kúpiť kreslo Lord v rovnakej farbe. Rozmery modulu (cm): Kreslo: 76x65x66 Pohovka: 183x65x66 Osmanská: 64x64x34 Konferenčný stolík: 64x64x37 DOBRE VEDIEŤ: * Technorattan (tiež známy ako umelý ratan) - je plast vyrobený z vystuženého polyetylénového vlákna HPDE alebo polyuretánu, ukladaný do vzoru, farby a vlastnosti prírodného ratanu. Výhodou polyratanového nábytku je jeho vysoká odolnosť proti nepriaznivým poveternostným podmienkam, najmä proti UV žiareniu. * Tvrdené sklo je päťkrát odolnejšie proti poškodeniu ako bežné sklo a odolné voči tzv „Tepelný šok“, to znamená rýchle zmeny teploty (na vyhriaty stôl môžete dať chladený alebo mrazený riad a naopak). Ak dôjde k puknutiu v dôsledku mechanického poškodenia, rozpadne sa na malé kúsky s neostrými hranami.  

Produkt Rohová sedacia súprava Cezar 4 prvkov béžová je možné nájsť medzi produktmi v skupine Sedacie súpravy, je v ponuke značky Merkury Market v ponuke e-shopu MerkuryMarket.sk.

Tento produkt nájdete v skupine Záhradný nábytok, patrí značke Merkury Market, nájdete ho u predajcu MerkuryMarket.sk.

Produkt Rohová sedacia súprava Cezar 4 prvkov béžová patrí do skupiny produktov Záhradné sedacie súpravy, patrí pod značku Merkury Market, nájdete ho u predajcu MerkuryMarket.sk.

Rohová sedacia súprava Cezar 4 prvkov béžová - parametre produktu

Rohová sedacia súprava Cezar 4 prvkov béžová - história ceny a dostupnosti

Rohová sedacia súprava Cezar 4 prvkov béžová - ďalšie zaujímavé produkty

Rohová sedacia súprava Cezar 4 prvkov béžová - ako nakúpiť najvýhodnejšie?