ROCDAY Cyklistický dres s krátkym rukávom - DOUBLE - modrá/červená

ROCDAY Cyklistický dres s krátkym rukávom - DOUBLE - modrá/červená

ROCDAY Cyklistický dres s krátkym rukávom - DOUBLE - modrá/červená

Ceny a dostupnosť sa môžu meniť aj niekoľko krát za deň. Skontrolujte si aktuálne údaje priamo v e-shopoch. Všetky dostupné farby a veľkosti nájdete priamo v e-shopoch.

ROCDAY Cyklistický dres s krátkym rukávom - DOUBLE - modrá/červená - popis produktu

Dres s krátkym rukávom na enduro a jazdu v bike parku s novým, sviežim dizajnom! Do tohto dresu sme pridali detaily navrhnuté pre čo najlepší výkon pri jazde v horách. Vhodné na stretnutie s priateľmi aj na celodennú jazdu v horách! 50 % recyklovaného materiálu. SANITIZED® - špeciálna švajčiarska antimikrobiálna úprava materiálu zvyšuje celodennú sviežosť a zlepšuje funkčnosť pre vynikajúci výkon a pohodlie pri nosení. Špičková technická tkanina - pevná, vysoko priedušná a zároveň odvádzajúca vlhkosť. Predĺžené telo zakryje váš chrbát aj pri hlbokom uhle jazdy. Mierne dlhšie rukávy - ak používate chrániče lakťov, vaše ruky budú stále úplne zakryté. Regular fit strih. Vnútorná utierka na okuliare - vyrobená z mäkkej tkaniny, strihaná laserom, bez okrajov pre najvyššie pohodlie. STRIH: rovný, BENEFIT: odvádza pot, VLASTNOSTI: priedušné, komfortné, antibakteriálne, VYUŽITIE: enduro, univerzálne, MTB, PREVEDENIE: okrúhly výstrih, s potlačou loga, voľný strih, DIZAJN: viac-farebný, MATERIÁL: SANITIZED®, Polyester, POHLAVIE: pánske

Produkt ROCDAY Cyklistický dres s krátkym rukávom - DOUBLE - modrá/červená patrí do skupiny produktov Cyklistické dresy, vyrába ho značka Rocday, je vyrobený vo veľkosti S, farebná verzia je červená, modrá, nájdete ho v e-shope Holokolo.sk a je určený male.

ROCDAY Cyklistický dres s krátkym rukávom - DOUBLE - modrá/červená - parametre produktu

Farbamodrá/červená
Veľkosťmodrá/červená
Určeniemale
KategóriaDresy, Cyklistické dresy
ZnačkaRocday
VeľkosťS
Farbačervená, modrá
Určeniemale
E-shopHolokolo.sk

ROCDAY Cyklistický dres s krátkym rukávom - DOUBLE - modrá/červená - história ceny a dostupnosti

ROCDAY Cyklistický dres s krátkym rukávom - DOUBLE - modrá/červená - ďalšie zaujímavé produkty

ROCDAY Cyklistický dres s krátkym rukávom - DOUBLE - modrá/červená - ako nakúpiť najvýhodnejšie?