ROCDAY Cyklistický dres s dlhým rukávom letný - LINE LADY - modrá/šedá

ROCDAY Cyklistický dres s dlhým rukávom letný - LINE LADY - modrá/šedá

ROCDAY Cyklistický dres s dlhým rukávom letný - LINE LADY - modrá/šedá

Ceny a dostupnosť sa môžu meniť aj niekoľko krát za deň. Skontrolujte si aktuálne údaje priamo v e-shopoch. Všetky dostupné farby a veľkosti nájdete priamo v e-shopoch.

ROCDAY Cyklistický dres s dlhým rukávom letný - LINE LADY - modrá/šedá - popis produktu

Univerzálny dres s dlhými rukávmi na enduro a all mountain jazdu. Do tohto dresu sme pridali detaily navrhnuté pre čo najlepší výkon pri jazde v horách. 50 % recyklovaný materiál. SANITIZED® - špeciálna švajčiarska antimikrobiálna úprava materiálu zvyšuje celodennú sviežosť a zlepšuje funkčnosť pre vynikajúci výkon a pohodlie pri nosení. Kombinácia dvoch nových technických tkanín, ktoré sú odolné, vysoko priedušné a zároveň odvádzajú vlhkosť. Predĺžený strih, ktorý zakryje váš chrbát aj pri hlbokom uhle jazdy. Mierne predĺžené rukávy - dĺžka navrhnutá pre bežnú jazdeckú polohu. Strih regular fit. Vnútorný utierka okuliarov alebo skiel - vyrobená z mäkkej tkaniny, strihaná laserom, bez okrajov pre najvyššie pohodlie. STRIH: rozšírený, BENEFIT: odvádza pot, VLASTNOSTI: priedušné, komfortné, antibakteriálne, VYUŽITIE: enduro, univerzálne, MTB, PREVEDENIE: s potlačou loga, DIZAJN: viac-farebný, MATERIÁL: SANITIZED®, POHLAVIE: dámske

Produkt ROCDAY Cyklistický dres s dlhým rukávom letný - LINE LADY - modrá/šedá patrí do skupiny produktov Cyklistické dresy, vyrába ho značka Rocday, je vyrobený vo veľkosti XS, farebná verzia je modrá, šedá, nájdete ho v e-shope Holokolo.sk a je určený female.

ROCDAY Cyklistický dres s dlhým rukávom letný - LINE LADY - modrá/šedá - parametre produktu

Farbamodrá/šedá
Veľkosťmodrá/šedá
Určeniefemale
KategóriaDresy, Cyklistické dresy
ZnačkaRocday
VeľkosťXS
Farbamodrá, šedá
Určeniefemale
E-shopHolokolo.sk

ROCDAY Cyklistický dres s dlhým rukávom letný - LINE LADY - modrá/šedá - história ceny a dostupnosti

ROCDAY Cyklistický dres s dlhým rukávom letný - LINE LADY - modrá/šedá - ďalšie zaujímavé produkty

ROCDAY Cyklistický dres s dlhým rukávom letný - LINE LADY - modrá/šedá - ako nakúpiť najvýhodnejšie?