RIMMEL LONDON Super Gel by Kate 021 New Romantic 12 ml

RIMMEL LONDON Super Gel by Kate 021 New Romantic 12 ml

RIMMEL LONDON Super Gel by Kate 021 New Romantic 12 ml

Ceny a dostupnosť sa môžu meniť aj niekoľko krát za deň. Skontrolujte si aktuálne údaje priamo v e-shopoch. Všetky dostupné farby a veľkosti nájdete priamo v e-shopoch.

RIMMEL LONDON Super Gel by Kate 021 New Romantic 12 ml - popis produktu

Lak na nechty RIMMEL LONDON Super Gel by Kate 021 New Romantic 12 ml:Ak túžite po krásne upravených nechtoch na rukách aj na nohách, ktoré sa vám neolúpu hneď počas prvých dní, ako je to pri iných lakoch zvykom, siahnite po laku na nechty RIMMEL LONDON Super Gel by Kate. Ten sa postará o skvele vyzerajúce a lesklé nechty až  14 dní a to aj pri vysokej záťaži. Lak na nechty s dvojfázovou technológiou pre unikátnu farbu a lesk s 3D efektom sa postará o profesionálny vzhľad vašich nechtov. Veľmi ľahko sa nanáša a rýchlo zasychá, takže vám skvele šetrí čas. S lakmi na nechty značky Rimmel sa budete môcť pochváliť úžasnou manikúrou aj pedikúrou každý deň.Kľúčové vlastnosti laku na nechty RIMMEL LONDON Super Gel by Kate 021 New Romantic 12 mlRýchloschnúci lak na nechtyLak na nechty Rimmel vydrží až 14 dníJe odolný aj voči veľmi vysokej záťažiRimmel London má 3D efektĽahko sa nanáša a veľmi rýchlo zasycháPoužitie: Naneste na suché, čisté a odmastené nechty a nechajte zaschnúť. Pokiaľ chcete, pridajte druhú vrstvu. Pre dlhšiu trvácnosť použite vrchný bezfarebný lak.

Produkt RIMMEL LONDON Super Gel by Kate 021 New Romantic 12 ml je možné nájsť medzi produktmi v skupine Laky na nechty, patrí značke Rimmel London, nájdete ho v e-shope Alza.sk.

RIMMEL LONDON Super Gel by Kate 021 New Romantic 12 ml - parametre produktu

KategóriaLaky na nechty
ZnačkaRimmel London
E-shopAlza.sk

RIMMEL LONDON Super Gel by Kate 021 New Romantic 12 ml - história ceny a dostupnosti

RIMMEL LONDON Super Gel by Kate 021 New Romantic 12 ml - ďalšie zaujímavé produkty

RIMMEL LONDON Super Gel by Kate 021 New Romantic 12 ml - ako nakúpiť najvýhodnejšie?