RIMMEL LONDON Super Gel 031 FAB 12 ml

RIMMEL LONDON Super Gel 031 FAB 12 ml

RIMMEL LONDON Super Gel 031 FAB 12 ml

Ceny a dostupnosť sa môžu meniť aj niekoľko krát za deň. Skontrolujte si aktuálne údaje priamo v e-shopoch. Všetky dostupné farby a veľkosti nájdete priamo v e-shopoch.

RIMMEL LONDON Super Gel 031 FAB 12 ml - popis produktu

Lak na nechty RIMMEL LONDON Super Gel 031 FAB 12 ml:Dávate si záležať s úpravou svojich nechtov? Lak na nechty RIMMEL LONDON sa vám určite zapáči. Vďaka svojmu zloženiu rýchlo schne, takže si po nanesení nemusíte príliš robiť starosti, že by ste ho omylom zotreli. Ak sa nechcete každý deň trápiť s opravou olúpaného laku, osvedčí sa vám práve tento dlhotrvácny lak na nechty. Klasický lak na nechty, ktorého textúra je lesklá RIMMEL LONDON vynikne pri každej príležitosti, či už ide o niečo konkrétne, alebo si len chcete urobiť radosť. Zásadné vlastnosti laku na nechty RIMMEL LONDON Super Gel 031 FAB 12 ml Rýchloschnúci variant Lesklá textúra bude vždy vyzerať dobre Farba laku na nechty RIMMEL LONDON je vínová Dlhotrvajúci efekt Lak na nehty RIMMEL LONDON dostanete s objemom 12 ml

Produkt RIMMEL LONDON Super Gel 031 FAB 12 ml patrí do skupiny produktov Laky na nechty, patrí značke Rimmel London, nájdete ho v e-shope Alza.sk.

RIMMEL LONDON Super Gel 031 FAB 12 ml - parametre produktu

KategóriaLaky na nechty
ZnačkaRimmel London
E-shopAlza.sk

RIMMEL LONDON Super Gel 031 FAB 12 ml - história ceny a dostupnosti

RIMMEL LONDON Super Gel 031 FAB 12 ml - ďalšie zaujímavé produkty

RIMMEL LONDON Super Gel 031 FAB 12 ml - ako nakúpiť najvýhodnejšie?