RidgeMonkey APEarel Dropback Aqua Shoes

RidgeMonkey APEarel Dropback Aqua Shoes

RidgeMonkey APEarel Dropback Aqua Shoes

Ceny a dostupnosť sa môžu meniť aj niekoľko krát za deň. Skontrolujte si aktuálne údaje priamo v e-shopoch. Všetky dostupné farby a veľkosti nájdete priamo v e-shopoch.

RidgeMonkey APEarel Dropback Aqua Shoes - popis produktu

Topánky do vody RidgeMonkey APEarel Dropback Aqua Shoes: Topánky do vody RidgeMonkey APEarel Dropback Aqua Shoes sú rýchloschnúce a veľmi priedušné. Vrchná časť podrážky je vyrobená z osvedčenej kombinácie polyuretánu a pamäťovej peny. Podrážka je protišmyková a topánky majú špeciálny tvar pre zabránenie vykĺznutiu nohy z topánky. RidgeMonkey APEarel Dropback Aqua Shoes môžete používať na súši i vo vode pri rôznych outdoorových aktivitách. Kľúčové vlastnosti topánok do vody RidgeMonkey APEarel Dropback Aqua ShoesTopánky do vody pre outdoorové aktivity vrátane rybárčenieRidgeMonkey APEarel Dropback Aqua Shoes sú veľmi priedušnéProtišmyková podrážka a ľahké obúvanieVrchná časť zhotovená z polyesteru, peny a PURýchlo schnú a majú pamäťovú penuNa výber z rôznych veľkostíSvrchní materiál: PU, pena, polyesterVrchní materiál podrážky: polyuretán, pamäťová penaPodrážka: EVA

Produkt RidgeMonkey APEarel Dropback Aqua Shoes patrí do skupiny produktov Topánky do vody, je v ponuke značky RidgeMonkey v ponuke e-shopu Alza.sk.

RidgeMonkey APEarel Dropback Aqua Shoes - parametre produktu

RidgeMonkey APEarel Dropback Aqua Shoes - história ceny a dostupnosti

RidgeMonkey APEarel Dropback Aqua Shoes - ďalšie zaujímavé produkty

RidgeMonkey APEarel Dropback Aqua Shoes - ako nakúpiť najvýhodnejšie?