Richter Czech BK.57

Richter Czech BK.57

Richter Czech BK.57

Ceny a dostupnosť sa môžu meniť aj niekoľko krát za deň. Skontrolujte si aktuálne údaje priamo v e-shopoch. Všetky dostupné farby a veľkosti nájdete priamo v e-shopoch.

Richter Czech BK.57 - popis produktu

Poštová schránka Richter Czech BK.57:Richter Czech BK.57 je poštová schránka s dizajnom obálky. Je vyrobená z nehrdzavejúcej ocele a vybavená zvýšenou povrchovou ochranou proti dažďu. Je vhodným typom schránky na vnútorné aj vonkajšie umiestnenie. Na stenu sa upevňuje pomocou štyroch bodov na jej zadnej strane. Montážny materiál je súčasťou balenia, rovnako ako 2 ks kľúčov. Richter Czech BK.57 je praktická poštová schránka, ktorá sa hodí do každého domu.Kľúčové vlastnosti poštovej schránky Richter Czech BK.57Poštová schránka s dizajnom obálkyRichter Czech BK.57 vyrobená z nehrdzavejúcej oceleVhodná na vnútorné aj vonkajšie umiestnenieZvýšená ochrana proti dažďuPripevnenie pomocou 4 bodov na zadnej straneSúčasťou balenia montážny materiál a 2 ks kľúčovFarebné vyhotovenie: biele, strieborné, hnedé, antikorovéRozmery:360 × 290 × 100 mmHmotnosť:2,1 kg

Produkt Richter Czech BK.57 je možné nájsť medzi produktmi v skupine Poštové schránky, patrí značke Richter Czech, nájdete ho u predajcu Alza.sk.

Richter Czech BK.57 - parametre produktu

Richter Czech BK.57 - história ceny a dostupnosti

Richter Czech BK.57 - ďalšie zaujímavé produkty

Richter Czech BK.57 - ako nakúpiť najvýhodnejšie?