Richter Czech BK.210

Richter Czech BK.210

Richter Czech BK.210

Ceny a dostupnosť sa môžu meniť aj niekoľko krát za deň. Skontrolujte si aktuálne údaje priamo v e-shopoch. Všetky dostupné farby a veľkosti nájdete priamo v e-shopoch.

Richter Czech BK.210 - popis produktu

Poštová schránka Richter Czech BK.210:Richter Czech BK.210 je poštová schránka s moderným a nadčasovým dizajnom doplnená praktickým tubusom, ktorý je určený pre noviny a časopisy. Vyrobená je z nehrdzavejúcej ocele a je vhodná predovšetkým na vonkajšie umiestnenie. Na stenu sa upevňuje pomocou štyroch bodov na jej zadnej strane. Montážny materiál je súčasťou balenia, rovnako ako 2 ks kľúčov. Na jej prednej strane sú umiestnené tri otvory štvorcového tvaru z matného plexiskla. Richter Czech BK.210 je praktická poštová schránka, ktorá sa vďaka svojmu modernému dizajnu skvele hodí do každého domu.Kľúčové vlastnosti poštovej schránky Richter Czech BK.210Poštová schránka s moderným dizajnomDoplnená okienkami z matného plexisklaRichter Czech BK.210 je vyrobená z nehrdzavejúcej oceleVhodná na vonkajšie umiestneniePripevnenie pomocou 4 bodov na zadnej straneSúčasťou balenia je montážny materiál a 2 ks kľúčovFarebné vyhotovenie: sivé, striebornéRozmery:300 × 335 × 96 mmHmotnosť:1,6 kg

Produkt Richter Czech BK.210 patrí do skupiny produktov Poštové schránky, patrí značke Richter Czech, nájdete ho u predajcu Alza.sk.

Richter Czech BK.210 - parametre produktu

Richter Czech BK.210 - história ceny a dostupnosti

Richter Czech BK.210 - ďalšie zaujímavé produkty

Richter Czech BK.210 - ako nakúpiť najvýhodnejšie?