Respirátor/ochranná maska FFP2 NR D WURTH 3000 V

Respirátor/ochranná maska FFP2 NR D WURTH 3000 V

Respirátor/ochranná maska FFP2 NR D WURTH 3000 V

Ceny a dostupnosť sa môžu meniť aj niekoľko krát za deň. Skontrolujte si aktuálne údaje priamo v e-shopoch. Všetky dostupné farby a veľkosti nájdete priamo v e-shopoch.

Respirátor/ochranná maska FFP2 NR D WURTH 3000 V - popis produktu

  Špičkový respirátor v profesionálnom prevedení - maska FFP2, veľmi príjemné nosenie, vysoká miera filtrácie. Vyrobené v Nemecku spoločnosťou WURTH. Respirátor zaisťuje perfektné priľnutie nielen vďaka spone ale aj tesniacej manžete. Výrobok je overený nielen testovaním ale aj mnohoročnou skúsenosťou z praxe. Tieto respirátory patria medzi špičkové ochranné pomôcky aj v priemysle a stavebníctve.   Praktické prevedenie, ktoré je možné zložiť úplne naplocho. Samostatný hygienický obal Výdychový ventil zaisťuje, že sa užívateľ cíti pri nosení masky príjemne Kompletná ochrana a pohodlné nosenie vďaka špeciálnym mäkkým materiálom filtra Kompatibilný s okuliarmi Minimálny odpor pri dýchaní   Dokonalé utesnenie vďaka: Nosná spona zaisťuje optimálne priľahnutie Tesniaca manžeta v polovičnej výške v oblasti nosa   Trieda produktu: FFP2 NR D s výdychovým ventilom Norma: EN 149:2001 + A1:2009 a označenie CE   Cena za 1 ks Doba použitia respirátora závisí od mnohých faktorov ako je prostredie, štruktúra tela a spôsob akým je používaný ( fyzická námaha .. ) Produkt je funkčný kým nedôjde k jeho zaneseniu - prejaví sa zvýšeným dýchacím odporom. Dbajte na zvýšenú hygienu. Hoci produkt môže byť stále funkčný, môže byť natoľko znečistený ( prachom, potom, telovým mazom), že jeho ďalšie používanie nie je možné z dôvodov hygienických.

Produkt Respirátor/ochranná maska FFP2 NR D WURTH 3000 V patrí do skupiny produktov Ochranné masky, nájdete ho u predajcu Tonerpartner.sk.

Respirátor/ochranná maska FFP2 NR D WURTH 3000 V - parametre produktu

Respirátor/ochranná maska FFP2 NR D WURTH 3000 V - história ceny a dostupnosti

Respirátor/ochranná maska FFP2 NR D WURTH 3000 V - ďalšie zaujímavé produkty

Respirátor/ochranná maska FFP2 NR D WURTH 3000 V - ako nakúpiť najvýhodnejšie?