Respirátor FFP2, vyrobené v EÚ, čierny

Respirátor FFP2, vyrobené v EÚ, čierny

Respirátor FFP2, vyrobené v EÚ, čierny

Ceny a dostupnosť sa môžu meniť aj niekoľko krát za deň. Skontrolujte si aktuálne údaje priamo v e-shopoch. Všetky dostupné farby a veľkosti nájdete priamo v e-shopoch.

Respirátor FFP2, vyrobené v EÚ, čierny - popis produktu

Ochranný respirátor / respiračná maska FFP2 určená na ochranu dýchacích ciest. Produkt je vyrobený v Európskej Únii. Ochranná úroveň štandardov FFP2 je podľa Svetovej zdravotníckej organizácie (WHO) odporúčaná ako dostatočná úroveň ochrany pre zdravotnícky personál proti COVID-19. Odporúčanie WHOTU. Doba použiteľnosti respirátora závisí od mnohých faktorov ako je prostredie, štruktúra tela a spôsob akým je používaný (fyzická námaha..). Produkt je funkčný pokiaľ nedôjde k jeho zaneseniu - prejaví sa zvýšeným dýchacím odporom. Dbajte na zvýšenú hygienu. Hoci produkt môže byť stále funkčný, môže byť natoľko znečistený (prachom, potom, telovým mazom), že jeho ďalšie používanie nie je možné z dôvodov hygienických. Praktické prevedenie, ktoré je možné zložiť úplne naplocho. Kompletná ochrana a pohodlné nosenie vďaka špeciálnym mäkkým materiálom filtra Minimálny odpor pri dýchaní Hygienicky balené po 5 ks objednávajte v počtoch, nech je možné vyskladniť v celých baleniach.   Trieda produktu: FFP2 Certifikácia CE: EN 149:2001 + A1:2009    

Produkt Respirátor FFP2, vyrobené v EÚ, čierny patrí do skupiny produktov Ochranné masky, nájdete ho u predajcu Tonerpartner.sk.

Respirátor FFP2, vyrobené v EÚ, čierny - parametre produktu

Respirátor FFP2, vyrobené v EÚ, čierny - história ceny a dostupnosti

Respirátor FFP2, vyrobené v EÚ, čierny - ďalšie zaujímavé produkty

Respirátor FFP2, vyrobené v EÚ, čierny - ako nakúpiť najvýhodnejšie?