Respirátor FFP2 HK-Z03 modrý, 30 ks

Respirátor FFP2 HK-Z03 modrý, 30 ks

Respirátor FFP2 HK-Z03 modrý, 30 ks

Ceny a dostupnosť sa môžu meniť aj niekoľko krát za deň. Skontrolujte si aktuálne údaje priamo v e-shopoch. Všetky dostupné farby a veľkosti nájdete priamo v e-shopoch.

Respirátor FFP2 HK-Z03 modrý, 30 ks - popis produktu

Respirátor FFP2 bez výdychového ventilu. Zloženie produktu: polomaska na filtráciu častíc pozostáva z 5 vrstiev, netkaných textílií, vyfukovaných textílií, 100% ES horúco vzdušnej netkanej textílie, nosného mostíka a gumky na uši Použité materiály:

  • biela bavlna,
  • netkaná látka,
  • upevňovacie popruhy.

Inštrukcie pri použití:

  1. Nedodržiavanie všetkých pokynov a obmedzení by mohlo vážne znížiť účinnosť tejto polomasky na filtrovanie častíc a viesť k ochoreniu, zraneniu alebo smrti.
  2. Pred použitím respirátora na pracovisku musí byť užívateľ školený zamestnávateľom o správnom používaní respirátora v súlade s platnými normami bezpečnosti o ochrane zdravia.
  3. Polomaska na filtrovanie častíc neprivádza kyslík. Používajte iba v primeranom vetranom priestore. Pri použití máte dostatok priestoru na bežné dýchanie.
  4. Ak vám respirátor spôsobuje problémy pri dýchaní alebo sa vám filter upchal nahraďte masku novou. Ak sa vám maska poškodí, je nutné nahradiť ju novou.
  5. Ak dôjde k závratom, podráždeniu alebo k úzkosti, prosím opustite kontaminovanú oblasť.

Obmedzenie používania:

  • Nepoužívajte polomasku na filtráciu častíc a nevstupujte alebo sa nezdržujte v kontaminovanej oblasti za týchto okolností:
    1. Ovzdušie obsahuje menej ako 19,5% kyslíka.
    2. Ak zacítite alebo ochutnáte kontaminant.

Respirátor FFP2 HK-Z03 modrý, 30 ks - parametre produktu

Respirátor FFP2 HK-Z03 modrý, 30 ks - história ceny a dostupnosti

Respirátor FFP2 HK-Z03 modrý, 30 ks - ďalšie zaujímavé produkty

Respirátor FFP2 HK-Z03 modrý, 30 ks - ako nakúpiť najvýhodnejšie?