Respirátor FFP2 BT-FLY telový 25ks

Respirátor FFP2 BT-FLY telový 25ks

Respirátor FFP2 BT-FLY telový 25ks

Ceny a dostupnosť sa môžu meniť aj niekoľko krát za deň. Skontrolujte si aktuálne údaje priamo v e-shopoch. Všetky dostupné farby a veľkosti nájdete priamo v e-shopoch.

Respirátor FFP2 BT-FLY telový 25ks - popis produktu

Komfortný respirátor alebo inak filtračná polomaska FFP2 bez výdychového ventilu tvaru 3D – trojpanelový s filtračnou účinnosťou min. 95%, 5-vrstvový a vystlaný z vnútornej strany jemným kontaktným materiálom, certifikovaná filtračná polomaska disponuje stupňom ochrany FFP2, certifikácia CE (CE je označenie potvrdzujúce zhodu s právnymi požiadavkami pre bezpečný výrobok v krajinách EU, bez ktorého sa v týchto krajinách nemôže predávať), ďalej spĺňa certifikáciu EN149:2001+A1:2009 (klas. FFP2 NR), respirátor spĺňa certifikáciu podľa smernice: EU 2016/425 PPE class III., číslo notifikovanej osoby pre direktívu EU 2016/425 pre PPE: CE 1463.

Farba biela , čierna , camel (telová)

Respirátor spĺňa ochranu proti pevným časticiam a kvapalným aerosolom, táto trieda filtruje víry a baktérie. Upínanie za uši pomocou pohodlných zatavených pružných gumičiek, maximálny komfort, výkonnosť a tvar poskytuje ochranu pred toxickými aerosólmi v kvapalnom alebo časticami v pevnom skupenstve, veľký vnútorný objem zaručuje slobodu komunikácie, nastaviteľná a tvarovateľná nosová výstuha, individuálne hygienicky zabalený, 3D – trojpanelový tvar – ergonomický obľúbený u zákazníkov, vhodný aj pre väčšie tváre, šetrný ku pokožke, dokonalá absorpcia potu, poskytuje vynikajúce utesnenie. Filtračná polomaska poskytuje nositeľovi efektívnu ochranu pred kvapôčkovou vírusovou nákazou. Respirátory sú balené hygienicky samostatne. V balení sa nachádza 25 ks.

Respirátor FFP2 BT-FLY telový 25ks - parametre produktu

Respirátor FFP2 BT-FLY telový 25ks - história ceny a dostupnosti

Respirátor FFP2 BT-FLY telový 25ks - ďalšie zaujímavé produkty

Respirátor FFP2 BT-FLY telový 25ks - ako nakúpiť najvýhodnejšie?