Remienok Solid Wristband fialový pre Xiaomi Smart Band 7 Pro

Remienok Solid Wristband fialový pre Xiaomi Smart Band 7 Pro

Remienok Solid Wristband fialový pre Xiaomi Smart Band 7 Pro

Ceny a dostupnosť sa môžu meniť aj niekoľko krát za deň. Skontrolujte si aktuálne údaje priamo v e-shopoch. Všetky dostupné farby a veľkosti nájdete priamo v e-shopoch.

Remienok Solid Wristband fialový pre Xiaomi Smart Band 7 Pro - popis produktu

Remienok Solid Wristband fialový presne prispôsobený pre hodinky Xiaomi Smart Band 7 Pro zaručene prinesie príjemný nový vzhľad vášho zariadenia. Materiál použitý pre zhotovenie tohto remienku je obľúbený silikón. Ide o odolný materiál príjemný na dotyk. Zaručuje odolnosť voči opotrebovaniu a pohodlné nosenie bez ohľadu na vaše aktivity. Tento materiál vyniká vodeodolnosťou, odolnosťou voči potu a nezávadnosťou pre ľudskú pokožku. Pohodlné nosenie remienku pre hodinky Xiaomi Smart Band 7 Pro Vďaka možnosti nastavenia rozsahu náramku takmer po celej dĺžke remienku nie je potrebné kupovať viac veľkostí, keďže je tento remienok Solid Wristband dokonalo prispôsobivý. Obe časti náramku do seba perfektne zapadajú, uzatváranie je jednoduché, rýchle a bezpečné. Dĺžky remienkov sú 86mm a 121mm. Jemný, no zároveň protišmykový povrch zaručí odolnosť voči pádu zariadenia pri bežnom nosení a ponechá náramok bezpečne uzatvorený. Jednoduchá inštalácia remienku pre hodinky Xiaomi Smart Band 7 Pro Remienok pre hodinky Xiaomi Smart Band 7 Pro Solid Wristband fialový sa upína priamo na hodinky pomocou úchytiek, ktoré zaručujú ešte pevnejší spoj. Inštalácia náramku je jednoduchá a rýchla. Je potrebné upozorniť, že balenie obsahuje samotný remienok, nie telo hodiniek. Štýlovo a bezpečne Materiál použitý pre zhotovenie remienku pre hodinky Xiaomi Smart Band 7 Pro Solid Wristband fialový je obľúbený silikón. Ide o odolný materiál príjemný na dotyk. Zaručuje odolnosť voči opotrebovaniu a pohodlné nosenie bez ohľadu na vaše aktivity. Tento materiál vyniká vodeodolnosťou, odolnosťou voči potu a nezávadnosťou pre ľudskú pokožku.  Na ošetrenie povrchu náramku pred prachom a škvrnami spôsobenými nosením odporúčame použiť vlhkú handričku. Pre ešte lepšiu ochranu vašich hodiniek Xiaomi Smart Band 7 Pro vrelo odporúčame aplikovať taktiež tvrdené sklo na hodinky. Balenie obsahuje: Silikónový remienok pre hodinky  Balenie neobsahuje hodinky, ktoré sú vyobrazené na fotografii produktu! Remienok je určený pre smart hodinky: Xiaomi Smart Band 7 Pro

Tento produkt nájdete v skupine Smart hodinky, vyrába ho značka Forcell, farebné prevedenie je fialová, materiálové prevedenie je silikón, v ponuke predajcu Lacnekryty.sk.

Remienok Solid Wristband fialový pre Xiaomi Smart Band 7 Pro - parametre produktu

FarbaFialová
MateriálSilikón
ModelXiaomi Smart Band 7 Pro
KategóriaHodinky, Remienky, Smart hodinky
ZnačkaForcell
Farbafialová
Materiálsilikón
E-shopLacnekryty.sk

Remienok Solid Wristband fialový pre Xiaomi Smart Band 7 Pro - história ceny a dostupnosti

Remienok Solid Wristband fialový pre Xiaomi Smart Band 7 Pro - ďalšie zaujímavé produkty

Remienok Solid Wristband fialový pre Xiaomi Smart Band 7 Pro - ako nakúpiť najvýhodnejšie?