Remienok Solid Wristband čierny pre Xiaomi Smart Band 8

Remienok Solid Wristband čierny pre Xiaomi Smart Band 8

Remienok Solid Wristband čierny pre Xiaomi Smart Band 8

Ceny a dostupnosť sa môžu meniť aj niekoľko krát za deň. Skontrolujte si aktuálne údaje priamo v e-shopoch. Všetky dostupné farby a veľkosti nájdete priamo v e-shopoch.

Remienok Solid Wristband čierny pre Xiaomi Smart Band 8 - popis produktu

Remienok Solid Wristband čierny presne prispôsobený pre hodinky Xiaomi Smart Band 8 zaručene prinesie príjemný nový vzhľad vášho zariadenia. Odolný materiál TPE prináša pohodlné nosenie, ochranu vašich hodiniek pred zošuchnutím zo zápästia a možnosť vlastného nastavenia veľkosti náramku podľa potreby. Pohodlné nosenie remienku pre hodinky Xiaomi Smart Band 8 Vďaka možnosti nastavenia rozsahu náramku takmer po celej dĺžke vrchného remienku nie je potrebné kupovať viac veľkostí, keďže je tento remienok Solid Wristband dokonalo prispôsobivý. Obe časti náramku do seba perfektne zapadajú, uzatváranie je jednoduché, rýchle a bezpečné. Jemný, no zároveň protišmykový povrch zaručí odolnosť voči pádu zariadenia pri bežnom nosení a ponechá náramok bezpečne uzatvorený. Rozsah náramku je od 155mm až do 220mm, vďaka čomu je vhodný pre každý typ zápästia. Jednoduchá inštalácia remienku pre hodinky Xiaomi Smart Band 8 Remienok pre hodinky Xiaomi Smart Band 8 Solid Wristband čierny sa upína priamo na hodinky pomocou plastových úchytiek. Inštalácia náramku je jednoduchá a rýchla. Je potrebné upozorniť, že balenie obsahuje samotný remienok, nie telo hodiniek. Štýlovo a ekologicky Materiál použitý pre zhotovenie remienku pre hodinky Xiaomi Smart Band 8 Solid Wristband čierny je obľúbený TPE, tzv. termoplastický elastomér. Ide o odolný elektroizolačný materiál podobný silikónu príjemný na dotyk. Zaručuje odolnosť voči opotrebovaniu a pohodlné nosenie bez ohľadu na vaše aktivity. Tento materiál vyniká vodeodolnosťou, odolnosťou voči potu a bezpečnosťou pre ľudskú pokožku. Noste svoje hodinky štýlovo a ekologicky zároveň! Silikónový odpad nie je možné recyklovať, zatiaľ čo odpad TPE možno recyklovať a opätovne použiť 100%. Na ošetrenie povrchu náramku pred prachom a škvrnami spôsobenými nosením odporúčame použiť vlhkú handričku. Pre ešte lepšiu ochranu vašich hodiniek Xiaomi Smart Band 8 vrelo odporúčame aplikovať taktiež tvrdené sklo na hodinky. Balenie obsahuje: Remienok pre hodinky  Balenie neobsahuje hodinky, ktoré sú vyobrazené na fotografii produktu! Remienok je určený pre smart hodinky: Xiaomi Smart Band 8

Tento produkt nájdete v skupine Smart hodinky, vyrába ho značka Forcell, farebné prevedenie je ČIERNA, v ponuke predajcu Lacnekryty.sk.

Remienok Solid Wristband čierny pre Xiaomi Smart Band 8 - parametre produktu

FarbaČierna
MateriálTermoplastický elastomer (TPE)
ModelXiaomi Smart Band 8
Dĺžka220mm
KategóriaHodinky, Remienky, Smart hodinky
ZnačkaForcell
FarbaČIERNA
E-shopLacnekryty.sk

Remienok Solid Wristband čierny pre Xiaomi Smart Band 8 - história ceny a dostupnosti

Remienok Solid Wristband čierny pre Xiaomi Smart Band 8 - ďalšie zaujímavé produkty

Remienok Solid Wristband čierny pre Xiaomi Smart Band 8 - ako nakúpiť najvýhodnejšie?