Ravensburger 3D puzzle Pisa Nočná edícia 216 dielikov

Ravensburger 3D puzzle Pisa Nočná edícia 216 dielikov

Ravensburger 3D puzzle Pisa Nočná edícia 216 dielikov

Najnižšia cena za posledných 45 dní: 29,90 €

Ceny a dostupnosť sa môžu meniť aj niekoľko krát za deň. Skontrolujte si aktuálne údaje priamo v e-shopoch. Všetky dostupné farby a veľkosti nájdete priamo v e-shopoch.

Ravensburger 3D puzzle Pisa Nočná edícia 216 dielikov - popis produktu

3D puzzle Ravensburger 3D 125159 Pisa (Noční edice):Milujete skladanie puzzle a obyčajné doskové už vám nestačí? Vyskúšajte priestorové puzzle Ravensburger v 3D formáte. Dieliky použité v priestorových puzzle sú vyrobené z kvalitného ohybného plastu a ľahko sa do seba zacvakávajú bez použitia lepidla. Zapadajú tak presne na miesto, kam sú určené. Ravensburger puzzle sa vám nikdy nezlomia, neohnú ani nepoškriabu ako klasické puzzle. Tieto 3D puzzle sa vyznačujú vysokou stabilitou, môžete ich po zložení využiť ako ozdobu miestnosti.Kľúčové vlastnosti Ravensburger Pisa (Nočná edícia)Ravensburger puzzle sú v 3D formáteVyrobené z kvalitného ohybného plastuDieliky sa do seba zacvakávajú bez použitia lepidlaMajú vysokú stabilituPuzzle Pisa (Nočná edícia)Po zložení sú vhodné ako dekorácia miestnostiAko na stavbu puzzle Ravensburger?Jednotlivé dieliky sú na zadnej strane očíslované, postupujete teda vzostupne podľa jednotlivých číslic. Ak ste však skutočne zapálený do puzzle, môžete to pojať inak a pokúsiť sa poskladať Ravensburger puzzle bez nápovedi na zadnej strane. O to väčšiu radosť budete mať z výsledného modelu. S puzzle Ravensburger si užijete hodiny zábavy a precvičíte si pritom jemnú motoriku.Nočné osvetlenie miestnosti s vežou Pisa?Hotovú stavbu veže Pisa možno podsvietiť pomocou LED osvetlenia a užiť si tak nádhernú atmosféru. LED osvetlenie je súčasťou balenia. Váš výtvor sa tak stane dekoratívnym osvetlením izby. Môžete si vybrať svietenie z dvoch módov. Buď osvietime Pisu jemným svetlom, ktoré sa veľmi podobá štandardnému nočnému osvetleniu stavby. Alebo zvolíte druhý variant, kedy dióda funguje v režime niekoľkých meniacich sa farieb. Napájanie tohto osvetlenia je pomocou 3 AAA batériami, ktoré nie sú súčasťou dodávky.

Preslávenú šikmú vežu v ​​Pise si môžu deti poskladať z kvalitných 216 dielikov, ktoré do seba presne zapadajú a dajú sa zostaviť bez použitia lepidla. Stavba je opatrená LED svetlami, ktoré ju v tme krásne rozžiari.

Ravensburger je značka pre jedny z najkvalitnejších puzzle v Európe i vo svete. Svoju obľúbenosť majú potvrdenú predajnosťou trvajúce dlhšie ako 100 rokov. Sortiment ponúka puzzle pre deti i dospelých. Skladanie dielikov trénuje trpezlivosť, vizuálne vnímanie a logické myslenie.

Prednosti:

  • prvotriedna kvalita každého dielika
  • zaručená stabilita presne zapadajúcich dielikov
  • zaistená rôznorodosť dielikov skrze ručne vyrobené raznice

Obsah balenia:

  • 216 puzzle dielikov, LED svetlá
  • príslušenstvo a návod

Vyberte deťom krásne 3D puzzle Ravensburger!

Vhodné pre deti od 12 rokov Počet dielikov: 216 Výška veže po zložení: cca 30 cm Rozmer balenia: 27,5 x 19 x 7 cm Batérie: 3 x AAA 1,5V (nie sú súčasťou)

Produkt Ravensburger 3D puzzle Pisa Nočná edícia 216 dielikov má priradený EAN kód 4005556125159.

Ravensburger 3D puzzle Pisa Nočná edícia 216 dielikov - parametre produktu

Určenieunisex
KategóriaPuzzle, Stavebnice
EAN4005556125159

Ravensburger 3D puzzle Pisa Nočná edícia 216 dielikov - história ceny a dostupnosti

Ravensburger 3D puzzle Pisa Nočná edícia 216 dielikov - ďalšie zaujímavé produkty

Ravensburger 3D puzzle Pisa Nočná edícia 216 dielikov - ako nakúpiť najvýhodnejšie?