Ratanová stolička Bistro tmavo béžová

Ratanová stolička Bistro tmavo béžová

Ratanová stolička Bistro tmavo béžová

Ceny a dostupnosť sa môžu meniť aj niekoľko krát za deň. Skontrolujte si aktuálne údaje priamo v e-shopoch. Všetky dostupné farby a veľkosti nájdete priamo v e-shopoch.

Ratanová stolička Bistro tmavo béžová - popis produktu

Kompaktná záhradná stolička, ktorá zodpovedá malým stolom. Klasické bistro pletené z technoratanu. Tiež ideálne pre terasu alebo balkón. Univerzálna farba je vhodná pre všetky záhradné úpravy. Ergonomický tvar umožňuje dlhé a pohodlné používanie. Maximálna strečová tkanina je veľmi pohodlná, nepotrebujete ďalšie vankúše, aby ste mohli plne využiť túto stoličku. Trvanlivý rám je vyrobený z kovu a práškového povlaku, vďaka čomu je povrch hladký a lesklý. Jednoducho sa čistí, len utierajte handričku vlhkou handričkou. K stoličke odporúčame stolík z rovnakej série. DOBRE VEDIEŤ: * Technorattan (tiež známy ako umelý ratan) - je plast vyrobený z vystuženého polyetylénového vlákna HPDE alebo polyuretánu, ukladaný do vzoru, farby a vlastnosti prírodného ratanu. Výhodou polyratanového nábytku je jeho vysoká odolnosť proti nepriaznivým poveternostným podmienkam, najmä proti UV žiareniu.

Produkt Ratanová stolička Bistro tmavo béžová patrí do skupiny produktov Zahradné stoličky, patrí značke Merkury Market, nájdete ho u predajcu MerkuryMarket.sk.

Ratanová stolička Bistro tmavo béžová - parametre produktu

Ratanová stolička Bistro tmavo béžová - história ceny a dostupnosti

Ratanová stolička Bistro tmavo béžová - ďalšie zaujímavé produkty

Ratanová stolička Bistro tmavo béžová - ako nakúpiť najvýhodnejšie?