Rapala Urban Sling Bag #299471

Rapala Urban Sling Bag #299471

Rapala Urban Sling Bag #299471

Najnižšia cena za posledných 45 dní: 43,30 €

Ceny a dostupnosť sa môžu meniť aj niekoľko krát za deň. Skontrolujte si aktuálne údaje priamo v e-shopoch. Všetky dostupné farby a veľkosti nájdete priamo v e-shopoch.

Rapala Urban Sling Bag - popis produktu

Praktický polstrovaný sling bag cez rameno. Hlavný úložný priestor pojme krabičku na príslušenstvo veľkosti 3600 a postranné polstrované vrecko uskladní tablet s uhlopriečkou 10'. Má vrecká na príslušenstvo s rýchlym prístupom, veľké vrecko na slnečné okuliare s bohatým polstrovaním z EVA materiálu, početné vonkajšie prvky pre upevnenie nástrojov a ďalšieho príslušenstva, systémy pre uchytenie rybárskych prútov po oboch stranách a 3D sieťovaný chrbát pre vetranie. Veľkosť: 40 × 28 × 14 cm. Objem: 15 litrov. Farba: Digitálny maskovací vzor/čierna. Séria: Urban Variant: Štandardná ponuka Rozmery: 36 x 29 x 18 cm Typ aktivity: Rybárčenie Farba podľa výrobcu: Digital Camouflage/Black Objem: 20 L Farba: Čierna;Camo Navrhnuté v: Fínsko Krajina pôvodu: Čína

Produkt Rapala Urban Sling Bag #299471 patrí do skupiny produktov Tašky na rameno, je v ponuke značky Rapala, farebné prevedenie je Black, BLACK CAMO, Camo, Camo Black v ponuke e-shopu Muziker.sk.

Tento produkt nájdete v skupine Tašky cez rameno, patrí pod značku Rapala, farebný variant je Black, BLACK CAMO, Camo, Camo Black, v ponuke predajcu Muziker.sk.

Rapala Urban Sling Bag - parametre produktu

Rapala Urban Sling Bag - história ceny a dostupnosti

Rapala Urban Sling Bag - ďalšie zaujímavé produkty

Rapala Urban Sling Bag - ako nakúpiť najvýhodnejšie?