Rapala Urban Messenger Bag

Rapala Urban Messenger Bag

Rapala Urban Messenger Bag

Najnižšia cena za posledných 45 dní: 55 €

Ceny a dostupnosť sa môžu meniť aj niekoľko krát za deň. Skontrolujte si aktuálne údaje priamo v e-shopoch. Všetky dostupné farby a veľkosti nájdete priamo v e-shopoch.

Rapala Urban Messenger Bag - popis produktu

Praktická brašna s popruhom na rameno. Hlavný úložný priestor pojme škatuľky na príslušenstvo veľkosti 3700 a veľká vnútorná polstrovaná kapsa spoľahlivo ochráni laptop o veľkosti 14' alebo uskladní krabičku veľkosti 3600 na príslušenstvo. Má vrecká na príslušenstvo, veľké vrecko na slnečné okuliare s bohatým polstrovaním z EVA materiálu, početné vonkajšie prvky pre upevnenie nástrojov a ďalšieho príslušenstva a systémy pre uchytenie rybárskych prútov po oboch stranách. Nastaviteľný polstrovaný ramenný popruh možno oddeliť, pokiaľ nie je účelne využitý. Veľkosť: 36 × 29 × 18 cm. Objem: 20 l. Farba: Digitálny maskovací vzor/čierna. Objem: 20 L Krajina pôvodu: Čína Farba podľa výrobcu: Digital Camouflage/Black Farba: Čierna;Camo Navrhnuté v: Fínsko Rozmery: 36 x 29 x 18 cm Typ aktivity: Rybárčenie Séria: Urban Variant: Štandardná ponuka

Tento produkt nájdete v skupine Tašky na rameno, je v ponuke značky Rapala, farebné prevedenie je Black, BLACK CAMO, Camo, Camo Black v ponuke e-shopu Muziker.sk.

Rapala Urban Messenger Bag - parametre produktu

FarbaCamo Black
KategóriaTašky, Batohy, Tašky na rameno, Bivaky
ZnačkaRapala
FarbaBlack, BLACK CAMO, Camo, Camo Black
E-shopMuziker.sk

Rapala Urban Messenger Bag - história ceny a dostupnosti

Rapala Urban Messenger Bag - ďalšie zaujímavé produkty

Rapala Urban Messenger Bag - ako nakúpiť najvýhodnejšie?