PUMA King Strap

PUMA King Strap

PUMA King Strap

Ceny a dostupnosť sa môžu meniť aj niekoľko krát za deň. Skontrolujte si aktuálne údaje priamo v e-shopoch. Všetky dostupné farby a veľkosti nájdete priamo v e-shopoch.

PUMA King Strap - popis produktu

Chrániče na futbal PUMA King Strap:Skvelé chrániče na futbal PUMA zaručene zabránia zraneniu vašich píšťal aj pri trénovaní, aj pri zápase. Ich špeciálne navrhnutá konštrukcia perfektne sadne na dospelú nohu a nijako neprekážajú v rýchlom pohybe. Anatomický tvar vám zaručí absolútnu priľnavosť k nohe, vďaka tomu sa obmedzí riziko ich nežiaduceho oddelenia od nohy. Ak sa vám zdá, že návleky predsa len dobre nedržia, možno si pomôcť špeciálnymi nastaviteľnými popruhmi, ktoré nájdete na chráničoch. Zásadné vlastnosti chráničov na futbal PUMA King Strap Chrániče na futbal PUMA King Strap poskytnú ochranu vašim píšťalám pri hre Perfektne sadne na dospelú nohu Vďaka anatomickému tvaru chrániče na futbal výborne sedia Vďaka špeciálnym nastaviteľným popruhom si ľahko nastavíte veľkosť chráničov Investícia do kvalitnej ochrany zabráni zbytočným úrazom Futbalové chrániče sú navrhnuté na plynulý pohyb počas hry

Produkt PUMA King Strap patrí do skupiny produktov Futbalové chrániče, je v ponuke značky PUMA, v ponuke predajcu Alza.sk.

PUMA King Strap - parametre produktu

PUMA King Strap - história ceny a dostupnosti

PUMA King Strap - ďalšie zaujímavé produkty

PUMA King Strap - ako nakúpiť najvýhodnejšie?