Profilový systém REHAU SYNEGO MD

Profilový systém REHAU SYNEGO MD

Profilový systém REHAU SYNEGO MD

Ceny a dostupnosť sa môžu meniť aj niekoľko krát za deň. Skontrolujte si aktuálne údaje priamo v e-shopoch. Všetky dostupné farby a veľkosti nájdete priamo v e-shopoch.

Profilový systém REHAU SYNEGO MD - popis produktu

Sedemkomorový profil REHAU SYNEGO MD má najlepšie izolačné vlastnosti z našej ponuky. Plastové okná v tomto profile sú štandardne dodávané s trojitým zasklením, trojitým tesnením a teplým medziskleneným rámom. Vďaka hranatému dizajnu a tenkým zvarom V-Perfect vynikajú okná aj svojím vzhľadom.   Technické parametre: 7-komorový profilový systém od nemeckej spoločnosti REHAU AG + Co. Konštrukčná hĺbka 80 mm. Maco Multi-Matic celookruhové kovanie s bezpečnostnými bodmi. Štandardne sa dodáva trojsklo (Ug = 0,5 W/m²K) a teplý medzisklenený rám. Celková prevodovka Uw = 0,77 W/m²K (platí pre referenčné okno s rozmermi 1230 × 1480 mm). Trojité tesnenie – na rozdiel od iných okien v našej ponuke majú plastové okná REHAU SYNEGO MD aj centrálne tesnenie, ktoré zvyšuje izolačné vlastnosti. Absorpcia zvuku 34 dB (pre okno do2,7 m²). Obojstranný dekor má farebné jadro. Keď otvoríte okno, biela nesvieti, ale jadro je sfarbené. Farba jadra je podľa farby okna – antracit (sivý) pre okná v antracitovej a šedej farbe, hnedá pre zlatý dub a svetlohnedý dekor, tmavohnedá pre mahagón a tmavohnedé dekory. V prípade interiérových farebných dekorov je hnedá (bronzová) rukoväť. Je k dispozícii v 10 verziách – biela, antracit (hladký a štrukturálny povrch), winchester, palisander, zlatý dub, taliansky orech, mahagón, pšeničný dub, metalická sivá (DB 703).

Produkt Profilový systém REHAU SYNEGO MD je možné nájsť medzi produktmi v skupine Zahradné domčeky, nájdete ho v e-shope Skladove-okna.sk.

Profilový systém REHAU SYNEGO MD - parametre produktu

Profilový systém REHAU SYNEGO MD - história ceny a dostupnosti

Profilový systém REHAU SYNEGO MD - ďalšie zaujímavé produkty

Profilový systém REHAU SYNEGO MD - ako nakúpiť najvýhodnejšie?