Príručný stolík FLORA

Príručný stolík FLORA

Príručný stolík FLORA

Ceny a dostupnosť sa môžu meniť aj niekoľko krát za deň. Skontrolujte si aktuálne údaje priamo v e-shopoch. Všetky dostupné farby a veľkosti nájdete priamo v e-shopoch.

Príručný stolík FLORA - popis produktu

Praktický príručný stolík FLORA sa stane nepostrádateľným členom vašej domácnosti. Možno ho využiť ako príručný stolík k sedačke či kreslu, ako stolík na notebook alebo napríklad stojan na kvety.Konštrukcia stolíka je vyrobená z prírodného bambusu s ratanovým zdobením. Sklenená doska dodáva stolíku vzdušný vzhľad.Farba:prírodná hnedá / číraMateriál:prírodný bambus / ratan / skloRozmery:šírka: 45 cmhĺbka: 46 cmvýška: 56 cmDodávané v demonte.,Praktický príručný stolík FLORA sa stane nepostrádateľným členom vašej domácnosti. Možno ho využiť ako príručný stolík k sedačke či kreslu, ako stolík na notebook alebo napríklad stojan na kvety.Konštrukcia stolíka je vyrobená z prírodného bambusu s ratanovým zdobením. Sklenená doska dodáva stolíku vzdušný vzhľad.Farba:prírodná hnedá / číraMateriál:prírodný bambus / ratan / skloRozmery:šírka: 45 cmhĺbka: 46 cmvýška: 56 cmDodávané v demonte.

Produkt Príručný stolík FLORA patrí do skupiny produktov Odkladacie stolíky, patrí značke Halmar, nájdete ho u predajcu Dekorhome.sk.

Príručný stolík FLORA - parametre produktu

Príručný stolík FLORA - história ceny a dostupnosti

Príručný stolík FLORA - ďalšie zaujímavé produkty

Príručný stolík FLORA - ako nakúpiť najvýhodnejšie?