Prenosné ohnisko Dekorhome 50 cm

Prenosné ohnisko Dekorhome 50 cm

Prenosné ohnisko Dekorhome 50 cm

Ceny a dostupnosť sa môžu meniť aj niekoľko krát za deň. Skontrolujte si aktuálne údaje priamo v e-shopoch. Všetky dostupné farby a veľkosti nájdete priamo v e-shopoch.

Prenosné ohnisko Dekorhome 50 cm - popis produktu

Ohnisko sa na vašej záhrade či dvore stane nielen dekoratívnym a atmosférickým doplnkom, ale zároveň vás tiež udrží v teple, keď sa večer ochladí. Táto misa na oheň je vyrobená z liatiny a je veľmi pevná a odolná. Dodávka obsahuje iba misu na oheň. Drevo nie je súčasťou dodávky. Dôležitá poznámka: Možno používať iba vonku. Nedotýkajte sa výrobku, pokiaľ vo vnútri stále horí drevo alebo krátko potom, aby ste sa vyhli zraneniam a popáleninám. Farba:čierna Materiál:kov Rozmery:priemer: Ø 50 / 59 cmvýška: 17,5 / 20,5 cm Výber rozmeru zvoľte vo variante produktu. Pokiaľ Vami vybraný variant nie je vo výbere, je dočasne nedostupný. Hmotnosť:10,5 / 13 / kg,Ohnisko sa na vašej záhrade či dvore stane nielen dekoratívnym a atmosférickým doplnkom, ale zároveň vás tiež udrží v teple, keď sa večer ochladí. Táto misa na oheň je vyrobená z liatiny a je veľmi pevná a odolná. Dodávka obsahuje iba misu na oheň. Drevo nie je súčasťou dodávky. Dôležitá poznámka: Možno používať iba vonku. Nedotýkajte sa výrobku, pokiaľ vo vnútri stále horí drevo alebo krátko potom, aby ste sa vyhli zraneniam a popáleninám. Farba:čierna Materiál:kov Rozmery:priemer: Ø 50 / 59 cmvýška: 17,5 / 20,5 cm Výber rozmeru zvoľte vo variante produktu. Pokiaľ Vami vybraný variant nie je vo výbere, je dočasne nedostupný. Hmotnosť:10,5 / 13 / kg

Tento produkt sa nachádza v kategórii Zahradné stany od značky Vida, nájdete ho u predajcu Dekorhome.sk.

Produkt Prenosné ohnisko Dekorhome 50 cm je možné nájsť medzi produktmi v skupine Záhradné ohniská, patrí značke Vida, nájdete ho u predajcu Dekorhome.sk.

Prenosné ohnisko Dekorhome 50 cm - parametre produktu

Prenosné ohnisko Dekorhome 50 cm - história ceny a dostupnosti

Prenosné ohnisko Dekorhome 50 cm - ďalšie zaujímavé produkty

Prenosné ohnisko Dekorhome 50 cm - ako nakúpiť najvýhodnejšie?