PRECISION1 (30 šošoviek) #7269257

PRECISION1 (30 šošoviek) #7269257

PRECISION1 (30 šošoviek) #7269257

Ceny a dostupnosť sa môžu meniť aj niekoľko krát za deň. Skontrolujte si aktuálne údaje priamo v e-shopoch. Všetky dostupné farby a veľkosti nájdete priamo v e-shopoch.

PRECISION1 (30 šošoviek) - popis produktu

Kontaktné šošovky PRECISION1 (30 šošoviek):Stále hľadáte kontaktné šošovky, ktoré budú kvalitné, spoľahlivé aj pohodlné na nosenie? Vyskúšajte sférické kontaktné šošovky Alcon. Sférické šošovky sú vhodné na korekciu základných zrakových chýb vďaka ich schopnosti poskytnúť rovnakú dioptrickú korekciu po celej ploche. Najnovšie technológie prinášajú nositeľom komfort a sviežosť, ktorú potrebujú na celodenné nosenie. Tieto jednodňové kontaktné šošovky sú určené na občasné jednorazové použitie a často sa striedajú s okuliarmi. Kontaktné šošovky Alcon spadajú do radu Precision. Používanie tohto typu je povolené až od 15 rokov veku. V balení nájdete 30 očných šošoviek Alcon. Kľúčové prednosti kontaktných šošoviek PRECISION1 (30 šošoviek) Sférické kontaktné šošovky Alcon zaručujú ostré videnie a sú aj dostatočne pohodlné na nosenie Jednodňové kontaktné šošovky sa používajú iba jeden deň Oči dostanú 100DK/t prístup potrebného kyslíka Výrobca na zhotovenie vybral verofilcon A Výrobca pridal aj inovovaný UV filter S jemným farebným nádychom na lepšie zaobchádzanie Smart Surface poskytuje dlhotrvajúcu vlhkosť a ochranu vašim očiam Kontaktné šošovky Alcon sú súčasťou radu Precision Sú určené pre osoby staršie ako 15 rokov Balenie ukrýva 30 očných šošoviek Alcon Komfortné nosenie kontaktných šošoviek Kontaktné šošovky Alcon zaručujú najvyššiu kvalitu a ochranu pre vaše oči. Vďaka vysokej priedušnosti sú kontaktné šošovky pohodlné aj pri dlhodobom nosení. Oči tak dostanú 100DK/t prístup potrebného kyslíka. Na ich zhotovenie bol použitý kvalitný materiál, akým je verofilcon A. Spoľahnúť sa môžete na pridaný filter, ktorý funguje ako skvelá ochrana pred UV žiarením. Ľahký nádych farby umožňuje pohodlnú manipuláciu so šošovkami, keď nie sú nasadené. Na oku však toto zafarbenie nie je viditeľné. Šošovky s technológiou Smart Surface sú navrhnuté tak, aby udržiavali vaše oči vlhké celý deň. Kontaktné očné šošovky Alcon zmenia váš pohľad na okolitý svet. Priemer: 14,2 mm Obsah vody: 51 %

Produkt PRECISION1 (30 šošoviek) #7269257 patrí do skupiny produktov Kontaktné šošovky od značky Alcon v ponuke e-shopu Alza.sk.

PRECISION1 (30 šošoviek) - parametre produktu

PRECISION1 (30 šošoviek) - história ceny a dostupnosti

PRECISION1 (30 šošoviek) - ďalšie zaujímavé produkty

PRECISION1 (30 šošoviek) - ako nakúpiť najvýhodnejšie?