Prandina Gift F10 stojaca lampa, biela

Prandina Gift F10 stojaca lampa, biela

Prandina Gift F10 stojaca lampa, biela

Ceny a dostupnosť sa môžu meniť aj niekoľko krát za deň. Skontrolujte si aktuálne údaje priamo v e-shopoch. Všetky dostupné farby a veľkosti nájdete priamo v e-shopoch.

Prandina Gift F10 stojaca lampa, biela - popis produktu

Príjemné dodatočné osvetlenie s bielou stojacou lampou Gift F10 Stojacia lampa Gift F10 je ideálnou voľbou do takmer každého moderného interiéru. Tienidlo v tvare zrezaného kužeľa so zaoblenými okrajmi pozostáva z opálovo bieleho polyetylénu v spodnej časti a nepriehľadnej bielej lakovanej ocele v hornej časti. Po zapnutí spodná časť svieti a poskytuje mäkké svetlo po celom obvode. Rám je tiež vyrobený z bielej lakovanej ocele a opticky dotvára dizajn svietidla. Vypínač sa nachádza na napájacom kábli a umožňuje bezproblémové zapínanie a vypínanie. Podlahová lampa Gift je vhodná nielen do súkromných obývacích izieb, ale aj do hotelov a reštaurácií. Lampa je vyrobená v Taliansku výrobcom Prandina. V spolupráci s renomovanými interiérovými architektmi a dizajnérmi vytvára táto talianska spoločnosť vysokokvalitné svietidlá, ktoré sú medzinárodne oceňované ako prvky vybavenia hotelov a verejných budov.

Tento produkt sa nachádza v kategórii Stojacie lampy, patrí značke Prandina, nájdete ho v e-shope Svetla.sk.

Produkt Prandina Gift F10 stojaca lampa, biela je možné nájsť medzi produktmi v skupine Stojace lampy, vyrába ho značka Prandina, v ponuke predajcu Svetla.sk.

Prandina Gift F10 stojaca lampa, biela - parametre produktu

Prandina Gift F10 stojaca lampa, biela - história ceny a dostupnosti

Prandina Gift F10 stojaca lampa, biela - ďalšie zaujímavé produkty

Prandina Gift F10 stojaca lampa, biela - ako nakúpiť najvýhodnejšie?