Prandina Effimera F50 stojaca lampa čierna lesklá

Prandina Effimera F50 stojaca lampa čierna lesklá

Prandina Effimera F50 stojaca lampa čierna lesklá

Ceny a dostupnosť sa môžu meniť aj niekoľko krát za deň. Skontrolujte si aktuálne údaje priamo v e-shopoch. Všetky dostupné farby a veľkosti nájdete priamo v e-shopoch.

Prandina Effimera F50 stojaca lampa čierna lesklá - popis produktu

Moderná oblúková lampa Effimera, nastaviteľná a vybavená stmievačom Oblúkové svietidlo Effimera sa vyznačuje impozantnou veľkosťou a širokou projekciou. Oblúkové svietidlo však nepôsobí ťažkopádne a ťažko, ale ľahko a dokonca trochu filigránsky vďaka špeciálnej konštrukcii s dvojdielnym rámom a tienidlom z textilného materiálu, ktoré je k nemu pripevnené v širokom výstupku. V obývacej izbe možno lampu vďaka širokému výstupku umiestniť tak, aby rám a podstavec neprekážali a tienidlo stále viselo v požadovanej polohe. Moderná oblúková lampa Effimera je produktom talianskeho výrobcu Prandina. Jeho dizajn pochádza od zakladateľa spoločnosti Sergia Prandinu, ktorý ju založil v roku 1982. Spoločnosť sa vyznačuje vysokokvalitnými svetelnými výtvormi, ktorých tienidlá sú vyrobené prevažne z fúkaného skla. Oblúková lampa Effimera je tu výnimkou, jej tienidlo je vyrobené z látky. Prandina je talianska značka svetelného dizajnu s kreatívnou filozofiou, ktorá spĺňa niekoľko základných kritérií: Jednoduchosť a formálna presnosť, funkčnosť a trvalá kvalita. Svietidlá od spoločnosti Prandina odrážajú tieto hodnoty a vyjadrujú definovanú a rozpoznateľnú identitu mimo štýlových konvencií, módnych trendov a krátkodobých trendov.

Tento produkt nájdete v skupine Stojacie lampy, patrí značke Prandina, nájdete ho v e-shope Svetla.sk.

Produkt Prandina Effimera F50 stojaca lampa čierna lesklá patrí do skupiny produktov Stojace lampy, vyrába ho značka Prandina, v ponuke predajcu Svetla.sk.

Tento produkt sa nachádza v kategórii Stojacie lampy moderné, vyrába ho značka Prandina, nájdete ho u predajcu Svetla.sk.

Prandina Effimera F50 stojaca lampa čierna lesklá - parametre produktu

Prandina Effimera F50 stojaca lampa čierna lesklá - história ceny a dostupnosti

Prandina Effimera F50 stojaca lampa čierna lesklá - súvisiace články v blogu

Škola volá!

Vytvorte doma svojim školákom príjemné štúdijné prostredie a kútik pre oddych aj relax.

Prandina Effimera F50 stojaca lampa čierna lesklá - ďalšie zaujímavé produkty

Prandina Effimera F50 stojaca lampa čierna lesklá - ako nakúpiť najvýhodnejšie?