Čistiaci prostriedok Deer Mydlo v prášku 5kg BOX

Čistiaci prostriedok Deer Mydlo v prášku 5kg BOX

Čistiaci prostriedok Deer Mydlo v prášku 5kg BOX

Najnižšia cena za posledných 45 dní: 21,90 €

Ceny a dostupnosť sa môžu meniť aj niekoľko krát za deň. Skontrolujte si aktuálne údaje priamo v e-shopoch. Všetky dostupné farby a veľkosti nájdete priamo v e-shopoch.

Čistiaci prostriedok Deer Mydlo v prášku 5kg BOX - popis produktu

Ekologický prací prášok JELEN Prášok na farebnú 5 kg (100 praní): Perte s Jelenem, ktorý sa o vašu farebnú bielizeň postará tým najlepším spôsobom. Jelen sa doslova vyžíva vo farebnom oblečení, o ktoré sa dokáže veľmi šetrne starať. Postará sa o to, aby farba vašich obľúbených kúskov nevybledla a držala sa stále v skvelej forme a sýtosti. Tento tradičný český výrobok je vhodný do automatickej práčky a na ručné pranie. Hmotnosť prípravku je 5 kg vystačí vám až na 100 pracích dávok s úžasným výsledkom. Kľúčové vlastnosti pracieho prášku Jelen na farebnú bielizeň, 5 kgPrací prášok je určený na farebnú bielizeňJelen sa postará o to, aby farby nevybledliPrášok s Jelenom je český výrobokHmotnosť prípravku je 5 kg (100 pracích dávok)Zloženie:15 % alebo viac, ale menej ako 30 %: mydlo, 5 % alebo viac, ale menej ako 15 %: aniónové povrchovo aktívne látky, zeolity, enzýmy, parfém, inhibítor prenosu farieb

Jedinečný výrobok z mydla, z prírodných zložiek a bez syntetických látok, 100 dávok

Tento produkt nájdete v skupine Čistiace prostriedky, je v ponuke značky Jelen, Ostatní, v ponuke predajcu Alza.sk, Dobrá-Miska.sk.

Produkt Čistiaci prostriedok Deer Mydlo v prášku 5kg BOX patrí do skupiny produktov Pracie prostriedky, vyrába ho značka Jelen, Ostatní, nájdete ho v e-shope Alza.sk, Dobrá-Miska.sk.

Tento produkt sa nachádza v kategórii Pracie prášky od značky Jelen, Ostatní, nájdete ho u predajcu Alza.sk, Dobrá-Miska.sk.

Produkt Čistiaci prostriedok Deer Mydlo v prášku 5kg BOX označuje EAN kód 8592613579353.

Čistiaci prostriedok Deer Mydlo v prášku 5kg BOX - parametre produktu

Čistiaci prostriedok Deer Mydlo v prášku 5kg BOX - história ceny a dostupnosti

Čistiaci prostriedok Deer Mydlo v prášku 5kg BOX - ďalšie zaujímavé produkty

Čistiaci prostriedok Deer Mydlo v prášku 5kg BOX - ako nakúpiť najvýhodnejšie?