Medzi najviac zastúpené značky patria Vitanella, Kinekus, ORION, eTabletka, Tescoma, Allnature, Makro, GymBeam, Najtelo, Agrokarpaty, Mixit, Tefal, Astoreo, Protein & Co., LOCKNLOCK, Fyto Pharma, FYTOPHARMA, a.s., Klarstein, Apotheke, FYTOPHARMA, COUNTRY LIFE, FYTO, Juvamed, AGROKARPATY, s.r.o. Plavnica a Mepal. Všetky značky
Ak neobľubujete celozrnné výrobky, no uprednostňujete potraviny z ekologického poľnohospodárstva, určite Vám tieto cestoviny zachutia. Sú vyrobené z bio bielej múky bez obsahu otrúb. Sú vhodné ako závarka do polievok, príloha alebo na prípravu rôznych druhov
BIO celozrnné špaldové cestoviny sú známe svojimi výnimočnými kvalitami. Predstavujú zdroj rastlinných bielkovín a vyznačujú sa vysokým obsahom vlákniny. Vyrábajú sa len z bio celozrnnej špaldovej múky a vody. Sú vhodné ako závarka do polievok, na zapekanie i na prípravu
Jačmenné krúpy (veľké) bio. Sú vhodné do polievok, nátierok, šalátov, na zapekanie, dusenie i ako príloha. | | Zloženie: jačmenné krúpy z ekologického poľnohospodárstva. | | Výživové údaje: | | | Energia 1 348 kJ / 321 kcal | Tuky 1,20 g z toho nasýtené mastné
Pšeničné grissiny celozrnné s príchuťou brokolice. Vyskúšajte chutné chrumkavé grissiny ako snack, na cestách, či na posedenie s priateľmi. | | Zloženie: celozrnná pšeničná múka (45%), pšeničná múka, brokolica sušená 6%, voda, slnečnicový olej, droždie, ľanové
BIO celozrnné špaldové cestoviny sú známe svojimi výnimočnými kvalitami. Predstavujú zdroj rastlinných bielkovín a vyznačujú sa vysokým obsahom vlákniny. Vyrábajú sa len z bio celozrnnej špaldovej múky a vody. Sú vhodné ako príloha, k omáčkam, na zapekanie i na prípravu
BIO celozrnné špaldové cestoviny sú známe svojimi výnimočnými kvalitami. Predstavujú zdroj rastlinných bielkovín a vyznačujú sa vysokým obsahom vlákniny. Vyrábajú sa len z bio celozrnnej špaldovej múky a vody. Sú vhodné ako závarka do polievok, na zapekanie i na prípravu
BIO celozrnné špaldové cestoviny sú známe svojimi výnimočnými kvalitami. Predstavujú zdroj rastlinných bielkovín a vyznačujú sa vysokým obsahom vlákniny. Vyrábajú sa len z bio celozrnnej špaldovej múky a vody. Sú vhodné ako príloha, k máčkam, na zapekanie i na prípravu
Špalda je jednou z najstarších obilnín na svete. Ide o prastarú predchodkyňu pšenice. Je veľmi dobre stráviteľná a hodí sa na výrobu celozrnných výrobkov. Špaldové celozrnné tyčinky sú chrumkavá pochúťka na zahryznutie, s topinamburovou múkou majú jemnú nasládlu
Celozrnné pšeničné cestoviny sú známe svojimi výnimočnými kvalitami. Sú zdrojom energie, sacharidov, rastlinných bielkovín a vlákniny. Sú sýtejšie oproti necelozrnným cestovinám. Pridaním sušeného špenátu výborne chutia a sú vhodné na prípravu rôznych druhov
Vyskúšajte chutné chrumkavé grissiny s príchuťou pizze ako snack, na cestách, či na posedenie s priateľmi. | | Zloženie: celozrnná pšeničná múka (60%), pšeničná múka, slnečnicový olej, trstinový cukor, droždie, ľanové semená, sezamové semená, slnečnicové semená,
Cestoviny pre deti z tvrdej pšenice vo veselých tvaroch zvieratiek z farmy. Prekvapte svoje deti a ponúknite im zvieratká na tanieri, či v polievke. | | Zloženie: Krupica z tvrdozrnnej talianskej pšenice - semolina (triticum durum). Surovina pochádza z ekologického