Posteľná bielizeň z mikrovlákna DecoKing Doggie čierno-biela

Posteľná bielizeň z mikrovlákna DecoKing Doggie čierno-biela

Posteľná bielizeň z mikrovlákna DecoKing Doggie čierno-biela

Najnižšia cena za posledných 45 dní: 20,20 €

Ceny a dostupnosť sa môžu meniť aj niekoľko krát za deň. Skontrolujte si aktuálne údaje priamo v e-shopoch. Všetky dostupné farby a veľkosti nájdete priamo v e-shopoch.

Posteľná bielizeň z mikrovlákna DecoKing Doggie čierno-biela - popis produktu

Roztomilé a absolútne TOP posteľné prádlo, ktoré budete chcieť mať doma aj vy. Je moderné a hodí sa všade. Posteľná bielizeň z mikrovlákna je čoraz obľúbenejšia a je veľmi príjemná na dotyk. V lete príjemne chladí a v zime nádherne hreje. Prikrývka a vankúš sú vyrobené so zipsom. Materiál:100 % mikrovlákno Možno prať pri 40 stupňoch. Série: ANILOVE

Produkt Posteľná bielizeň z mikrovlákna DecoKing Doggie čierno-biela patrí do skupiny produktov Posteľná bielizeň od značky DecoKing, vo farebnej verzii ČIERNA v ponuke e-shopu HouseLand.sk.

Tento produkt nájdete v skupine Obliečky z mikrovlákna, patrí značke DecoKing, vo farbe ČIERNA v ponuke e-shopu HouseLand.sk.

Produkt Posteľná bielizeň z mikrovlákna DecoKing Doggie čierno-biela patrí do skupiny produktov Posteľné prádlo, vyrába ho značka DecoKing, farebné prevedenie je ČIERNA, nájdete ho v e-shope HouseLand.sk.

Posteľná bielizeň z mikrovlákna DecoKing Doggie čierno-biela - parametre produktu

Posteľná bielizeň z mikrovlákna DecoKing Doggie čierno-biela - história ceny a dostupnosti

Posteľná bielizeň z mikrovlákna DecoKing Doggie čierno-biela - ďalšie zaujímavé produkty

Posteľná bielizeň z mikrovlákna DecoKing Doggie čierno-biela - ako nakúpiť najvýhodnejšie?