Posteľná bielizeň z mikrovlákna DecoKing Basic Geo

Posteľná bielizeň z mikrovlákna DecoKing Basic Geo

Posteľná bielizeň z mikrovlákna DecoKing Basic Geo

Najnižšia cena za posledných 45 dní: 11,57 €

Ceny a dostupnosť sa môžu meniť aj niekoľko krát za deň. Skontrolujte si aktuálne údaje priamo v e-shopoch. Všetky dostupné farby a veľkosti nájdete priamo v e-shopoch.

Posteľná bielizeň z mikrovlákna DecoKing Basic Geo - popis produktu

Štýlová súprava posteľnej bielizne je vyrobená z kvalitného mikrovlákna. Tkanina sa vyznačuje veľmi dobrou priedušnosťou a vzdušnosťou. Vďaka trojfázovej technológii farbenia sa farebné pigmenty vstrekujú hlboko do tkaniny, takže nedochádza k vyplavovaniu farieb ani počas prania v automatickej práčke. Zapínanie na zips. Originálne vzory rozžiaria každú spálňu a miestnosť. Špecifikácie výrobku: Materiál: 100 % mikrovlákno Zapínanie na zips Varianty produktu: Obliečka na prikrývku 155x220 cm + obliečka na vankúš 80x80 cm Obliečka na prikrývku 135x200 cm + obliečka na vankúš 80x80 cm Obliečka na prikrývku 200x200 cm + 2 obliečky na vankúš 80x80 cm Obliečka na prikrývku 200x220 cm + 2 obliečky na vankúš 80x80 cm Série: Basic

Produkt Posteľná bielizeň z mikrovlákna DecoKing Basic Geo je možné nájsť medzi produktmi v skupine Posteľná bielizeň od značky DecoKing, vo farebnej verzii ružová v ponuke e-shopu HouseLand.sk.

Tento produkt nájdete v skupine Obliečky z mikrovlákna, patrí značke DecoKing, vo farbe ružová v ponuke e-shopu HouseLand.sk.

Posteľná bielizeň z mikrovlákna DecoKing Basic Geo - parametre produktu

Posteľná bielizeň z mikrovlákna DecoKing Basic Geo - história ceny a dostupnosti

Posteľná bielizeň z mikrovlákna DecoKing Basic Geo - ďalšie zaujímavé produkty

Posteľná bielizeň z mikrovlákna DecoKing Basic Geo - ako nakúpiť najvýhodnejšie?