Posilňovacia guma TUNTURI sada - 5 ks #1861032

Posilňovacia guma TUNTURI sada - 5 ks #1861032

Posilňovacia guma TUNTURI sada - 5 ks #1861032

Najnižšia cena za posledných 45 dní: 12,59 €

Ceny a dostupnosť sa môžu meniť aj niekoľko krát za deň. Skontrolujte si aktuálne údaje priamo v e-shopoch. Všetky dostupné farby a veľkosti nájdete priamo v e-shopoch.

Posilňovacia guma TUNTURI sada - 5 ks - popis produktu

Latexová posilňovacia guma je veľmi pohodlný a efektívny tréningový nástroj pre športovcov všetkých úrovní. Zbierka Tunturi obsahuje túto sadu 5 posilňovacích gúm. Každá guma má inú farbu a iný odpor. Sami sa teda rozhodnete, aké ťažké má byť vaše cvičenie, a môžete ľahko prepínať úrovne odporu. Použite ho počas rozcvičky, rehabilitácie alebo začnite s intenzívnym cvičením na budovanie svalovej sily.Výhody sady posilňovacích gúm Tunturi:sada univerzálnych gúm s 5 rôznymi úrovňami odporuúrovne odporu sú jasne označené farbami a bodkamiskvelý doplnok pre crossfittery, osobné trénerov, fyzioterapeutov, chiropraktiky a osteopatyrad cvikov na celé telos praktickou sieťovanou taškou, ktorú si môžete ľahko zobrať so sebouľahké použitieParametre:hmotnosť: 106 gramovsada 5 posilňovacích gúmzahŕňa tašku zo sieťovinyfarba: žltá (extra ľahká) / červená (ľahká) / zelená (stredná) / modrá (ťažká) | čierna (extra ťažká)materiál: prírodný latex

Produkt Posilňovacia guma TUNTURI sada - 5 ks #1861032 patrí do skupiny produktov Tréningové pomôcky, je v ponuke značky Tunturi.

Posilňovacia guma TUNTURI sada - 5 ks - parametre produktu

Posilňovacia guma TUNTURI sada - 5 ks - história ceny a dostupnosti

Posilňovacia guma TUNTURI sada - 5 ks - ďalšie zaujímavé produkty

Posilňovacia guma TUNTURI sada - 5 ks - ako nakúpiť najvýhodnejšie?