Masážny valec Foam roller TUNTURI 33 cm, čiernozelený #1861008

Masážny valec Foam roller TUNTURI 33 cm, čiernozelený #1861008

Masážny valec Foam roller TUNTURI 33 cm, čiernozelený #1861008

Ceny a dostupnosť sa môžu meniť aj niekoľko krát za deň. Skontrolujte si aktuálne údaje priamo v e-shopoch. Všetky dostupné farby a veľkosti nájdete priamo v e-shopoch.

Masážny valec Foam roller TUNTURI 33 cm, čiernozelený - popis produktu

Veľmi efektívna tréningová pomôcka pre rehabilitačné, relaxačné alebo posilňovacie cvičenia, ktorá sa využíva pri cvičení pilates, jogy ale aj tzv. core trainingu. Veľmi efektívna je aj pri strečingu a svalovej masáži. Válec je pokrytý masážnymi výstupkami, ktoré slúžia na masáž svalov a mali by svojím spôsobom imitovať ruky maséra. Pomáha pri cvikoch ktoré posilňujú a stabilizujú svalstvo okolo trupu a panvy (tzv. hlboký stabilizačný systém) alebo rehabilitujú rôzne svalové skupiny, pri cvičení zároveň telo masíruje jemnými masážnymi výstupkami.Výhody masážneho penového valca Tunturi:ideálna pre masáž, uvoľnenie a pretiahnutie stuhnutých alebo studených svalov'zóny hustoty' znamenajú, že každá časť valca vyvíja iný druh tlakuľahký a malý - vezmite si ho so sebou a môžete ho používať kdekoľvek a kedykoľvek chceteParametre:vnútro je dutédĺžka: 33 cmpriemer: 13 cmnosnosť: 120 kgfarba: čierna / zelenámateriál: EVA pena

Tento produkt nájdete v skupine Fitness pomôcky, je v ponuke značky Tunturi v ponuke e-shopu Marimex.sk.

Produkt Masážny valec Foam roller TUNTURI 33 cm, čiernozelený #1861008 patrí do skupiny produktov Masážne pomôcky, vyrába ho značka Tunturi, nájdete ho v e-shope Marimex.sk.

Tento produkt sa nachádza v kategórii Tréningové pomôcky, je v ponuke značky Tunturi, v ponuke predajcu Marimex.sk.

Masážny valec Foam roller TUNTURI 33 cm, čiernozelený - parametre produktu

Masážny valec Foam roller TUNTURI 33 cm, čiernozelený - história ceny a dostupnosti

Masážny valec Foam roller TUNTURI 33 cm, čiernozelený - ďalšie zaujímavé produkty

Masážny valec Foam roller TUNTURI 33 cm, čiernozelený - ako nakúpiť najvýhodnejšie?