Polohovacie masážne kreslo s stoličkou MATADOR Čierna

Polohovacie masážne kreslo s stoličkou MATADOR Čierna

Polohovacie masážne kreslo s stoličkou MATADOR Čierna

Ceny a dostupnosť sa môžu meniť aj niekoľko krát za deň. Skontrolujte si aktuálne údaje priamo v e-shopoch. Všetky dostupné farby a veľkosti nájdete priamo v e-shopoch.

Polohovacie masážne kreslo s stoličkou MATADOR Čierna - popis produktu

Relaxačné polohovacie kreslo MATADOR s taburetom je vyrobené v kombinácii koženky a drevené konštrukcie v dvoch farebných variantoch: béžová a čierna. Moderné kreslo slúži na relaxáciu a pohodlnému oddychu. Kreslo má elektrickú masážnu funkciu s vyhrievaním. Farba:béžováčierna Výber farby zvoľte vo variantoch produktu. Pokiaľ Vami vybraná variant nie je vo výbere, je dočasne nedostupná. Materiál:drevo / eko koža Rozmery kresla:šírka: 71 cmhĺbka: 76 cmvýška: 103 cm Rozmery taburetu:šírka: 49 cmhĺbka: 47 cmvýška: 103 cm Hmotnosť:24 kg Dodávané v demonte.,Relaxačné polohovacie kreslo MATADOR s taburetom je vyrobené v kombinácii koženky a drevené konštrukcie v dvoch farebných variantoch: béžová a čierna. Moderné kreslo slúži na relaxáciu a pohodlnému oddychu. Kreslo má elektrickú masážnu funkciu s vyhrievaním. Farba:béžováčierna Výber farby zvoľte vo variantoch produktu. Pokiaľ Vami vybraná variant nie je vo výbere, je dočasne nedostupná. Materiál:drevo / eko koža Rozmery kresla:šírka: 71 cmhĺbka: 76 cmvýška: 103 cm Rozmery taburetu:šírka: 49 cmhĺbka: 47 cmvýška: 103 cm Hmotnosť:24 kg Dodávané v demonte.

Produkt Polohovacie masážne kreslo s stoličkou MATADOR Čierna patrí do skupiny produktov Drevené stoličky, vyrába ho značka Halmar, nájdete ho v e-shope Dekorhome.sk.

Tento produkt sa nachádza v kategórii Relaxačné kreslá, patrí značke Halmar, nájdete ho u predajcu Dekorhome.sk.

Polohovacie masážne kreslo s stoličkou MATADOR Čierna - parametre produktu

Polohovacie masážne kreslo s stoličkou MATADOR Čierna - história ceny a dostupnosti

Polohovacie masážne kreslo s stoličkou MATADOR Čierna - ďalšie zaujímavé produkty

Polohovacie masážne kreslo s stoličkou MATADOR Čierna - ako nakúpiť najvýhodnejšie?