Polkruhové sklenené nástenné svetlo Sidra sada 2ks

Polkruhové sklenené nástenné svetlo Sidra sada 2ks

Polkruhové sklenené nástenné svetlo Sidra sada 2ks

Najnižšia cena za posledných 45 dní: 59,90 €

Ceny a dostupnosť sa môžu meniť aj niekoľko krát za deň. Skontrolujte si aktuálne údaje priamo v e-shopoch. Všetky dostupné farby a veľkosti nájdete priamo v e-shopoch.

Polkruhové sklenené nástenné svetlo Sidra sada 2ks - popis produktu

Univerzálna sklenená nástenná lampa Sidra s polkruhovým tienidlom v sade 2 ksPri pohľade spredu sa nástenná lampa Sidra skladá len z veľmi nenápadného bieleho skleneného tienidla. To tiež znamená, že sklenená nástenná lampa sa skutočne hodí do akéhokoľvek prostredia, pretože dizajn nie je orientovaný na určitý štýl, ale stelesňuje niečo nesmierne nadčasové. Môžete sa jednoducho sústrediť na nádherné svetlo, ktoré dokáže lampa Sidra vyžarovať. Vďaka bielemu sklenenému tienidlu pôsobí úžasne útulne a vyzýva prítomných, aby sa cítili príjemne a zdržali sa. Nástenné svietidlo je vhodné nielen ako atmosférické doplnkové osvetlenie, ale výborne sa hodí aj ako dekoratívne akcentové osvetlenie - nástenné svietidlo sa dodáva v praktickej súprave 2 kusov

Produkt Polkruhové sklenené nástenné svetlo Sidra sada 2ks je možné nájsť medzi produktmi v skupine Sady lámp od značky Lucande, nájdete ho v e-shope Svetla.sk.

Polkruhové sklenené nástenné svetlo Sidra sada 2ks - parametre produktu

Polkruhové sklenené nástenné svetlo Sidra sada 2ks - história ceny a dostupnosti

Polkruhové sklenené nástenné svetlo Sidra sada 2ks - ďalšie zaujímavé produkty

Polkruhové sklenené nástenné svetlo Sidra sada 2ks - ako nakúpiť najvýhodnejšie?