Pohárik na víno Vianoce

Pohárik na víno Vianoce

Pohárik na víno Vianoce

Ceny a dostupnosť sa môžu meniť aj niekoľko krát za deň. Skontrolujte si aktuálne údaje priamo v e-shopoch. Všetky dostupné farby a veľkosti nájdete priamo v e-shopoch.

Pohárik na víno Vianoce - popis produktu

Pieskovaný elegantný pohár Bohemia Crystal Sandra 350 ml českých sklární Crystalex. Prednosťou pohára je priezračné bezolovnaté krištáľové sklo, vysoká odolnosť proti mechanickému poškodeniu a jemne zabrúsený ústny okraj. ZADANIE PIESKOVANIA Text, ktorý si prajete pieskovať uvádzajte do zadania pieskovania. Ak nebude text uvedený, bude nápis pieskovaný tak, ako ho vidíte na obrázku. Zadanie pieskovania pred odoslaním objednávky dôkladne skontrolujte . Reklamácie z dôvodu chybného zadania nebudú akceptované. Prezrite si písmená, ktoré budú použité v motíve: LEHOTA VÝROBY Štandardná lehota výroby je 10 pracovných dní od vykonania a odovzdania objednávky do výroby. Ak si prajete výrobu urýchliť, priobjednajte si expres objednávka pieskovania do týždňa . V rámci daných lehôt je možné individuálne dohodnúť konkrétny termín odoslania . Požiadavky uvádzajte do poznámky v objednávke. Majte však na pamäti, že minimálny čas na výrobu a odoslanie sú 3 pracovné dni. DOPLNKOVÉ SLUŽBY Náhľad pieskovania: V prípade, že máte záujem o náhľad pieskovania, pridajte si do objednávky službu Zaslanie vizualizácie pieskovania . Pieskovať potom budeme až na základe vášho súhlasu s náhľadom. Darčeková krabička: Odporúčame priobjednanie darčekovej krabičky so saténom . Pohár v nej vyzerá luxusne a je dobre chránený proti poškodeniu pri preprave. Pokiaľ krabičku nepriobjednáte, bude vám pohár zaslaný v bublinkovej fólii. O PIESKOVANÍ Pieskovanie skla je technika zdobenia , pri ktorej je za pomoci tryskacej pištole vrhaný prúd piesku proti sklu . Ostrohranné zrnká piesku nesené prúdom stlačeného vzduchu dopadajú veľkou rýchlosťou na povrch skla. Výsledkom je, že sa povrch skla zdrsňuje do špecifickej šedobielej farby a stáva sa matným . Pieskovanie je trvalé a odolá umývaniu v umývačke . V prípade záujmu si môžete prečítať krátky článok ako prebieha výroba pieskovania .

Produkt Pohárik na víno Vianoce patrí do skupiny produktov Poháre na víno, je vyrobený z materiálu bezolovnaté křišťálové sklo v ponuke e-shopu SklenenyShop.sk.

Pohárik na víno Vianoce - parametre produktu

Objem350 ml
Výška224 mm
Priemer79 mm
Druh sklaautomatická výroba
Umývačkaano
Materiálbezolovnaté krištáľové sklo
Dekoráciaručné pieskovanie
KategóriaPoháre, Poháre na víno
Materiálbezolovnaté křišťálové sklo
E-shopSklenenyShop.sk

Pohárik na víno Vianoce - história ceny a dostupnosti

Pohárik na víno Vianoce - ďalšie zaujímavé produkty

Pohárik na víno Vianoce - ako nakúpiť najvýhodnejšie?