POC Kortal Race MIPS Hydrogen White/Uranium Black Matt

POC Kortal Race MIPS Hydrogen White/Uranium Black Matt

POC Kortal Race MIPS Hydrogen White/Uranium Black Matt

Najnižšia cena za posledných 45 dní: 161,90 €

Ceny a dostupnosť sa môžu meniť aj niekoľko krát za deň. Skontrolujte si aktuálne údaje priamo v e-shopoch. Všetky dostupné farby a veľkosti nájdete priamo v e-shopoch.

POC Kortal Race MIPS Hydrogen White/Uranium Black Matt - popis produktu

Prilba na bicykel POC Kortal Race MIPS Hydrogen White/Uranium Black Matt:Žiadna cyklistická vychádzka by sa nemala zaobísť bez prilby na bicykel. Pripravili sme si pre vás cyklo prilbu v kvalitnom vyhotovení značky POC. Táto MTB a zjazdová/downhill prilba na bicykel je určená pre mužov aj ženy. Prilba na bicykel POC má certifikáciu EN 1078, CPSC 12,03, AS / NZ 2063: 2026; NTA8776 standard. Dokonalú ochranu zaisťuje technológia MIPS, ktorá zabraňuje poraneniu mozgu pri páde na zem pod uhlom. V týchto okamihoch dochádza k nepekným zraneniam v dôsledku rotácie. Systém MIPS využíva na elimináciu rotačných síl klznú vložku umiestnenú medzi dvoma vrstvami škrupiny prilby, ktoré sa pri nechcenom páde voči sebe pootočia. Preto rotačné sily nepôsobia ďalej na mozog. Na obmedzenie potenia hlavy má prilba 10 ventilačných otvorov. Cyklistická prilba POC má veľkosť XS, S, M, L, XL a XXL, ktorá sadne jazdcom s veľkosťou hlavy od 51 do 58 cm. Hlavné prednosti prilby na bicykel POC Kortal Race MIPS Hydrogen White/Uranium Black Matt Prilba na bicykel POC je istotou na bezpečnú jazdu Je vhodná pre mužov aj ženy MTB a zjazdová/downhill prilba na bicykel má zásadné bezpečnostné prvky Môže sa pochváliť certifikáciou EN 1078, CPSC 12,03, AS / NZ 2063: 2026; NTA8776 standard Na výrobu konštrukcie bol zvolený kvalitný materiál, konkrétne EPS Zodpovedá veľkosti XS, S, M, L, XL a XXL Na odvetrávanie slúži 10 ventilačných otvorov Na nastavenie veľkosti slúži otočné koliesko Cyklo prilba je ideálna na obvod hlavy 51–58 cm Prilba na bicykel disponuje poriadnym výberom užitočných prvkov Vynikajúce doplnky cyklo prilby POC urobia každý výlet príjemnejším. Medzi ďalšie vychytávky patria ventilačné otvory, ktoré zaistia prívod chladného vzduchu smerom k prednej časti a zadnými otvormi ho odvádzajú preč. Dnes je už samozrejmosťou otočné koliesko na nastavenie presnej veľkosti podľa konkrétneho cyklistu. Cyklo prilba POC každého presvedčí svojimi kvalitami Kvalitne spracovaná cyklo prilba ochráni pred nežiaducim nárazom do hlavy. Preto na výrobu konštrukcie výrobca zvolil odolný materiál, akým je EPS. Pri intenzívnom svetle sa bude hodiť odnímateľný šilt, ktorý zabezpečí ochranu očí pred slnkom. Hmotnosť: 420 g

Produkt POC Kortal Race MIPS Hydrogen White/Uranium Black Matt je možné nájsť medzi produktmi v skupine Cyklistické prilby, patrí značke POC, nájdete ho u predajcu Alza.sk.

POC Kortal Race MIPS Hydrogen White/Uranium Black Matt - parametre produktu

POC Kortal Race MIPS Hydrogen White/Uranium Black Matt - história ceny a dostupnosti

POC Kortal Race MIPS Hydrogen White/Uranium Black Matt - ďalšie zaujímavé produkty

POC Kortal Race MIPS Hydrogen White/Uranium Black Matt - ako nakúpiť najvýhodnejšie?