POC chrániče na kolená - JOINT VPD AIR - zelená

POC chrániče na kolená - JOINT VPD AIR - zelená

POC chrániče na kolená - JOINT VPD AIR - zelená

Ceny a dostupnosť sa môžu meniť aj niekoľko krát za deň. Skontrolujte si aktuálne údaje priamo v e-shopoch. Všetky dostupné farby a veľkosti nájdete priamo v e-shopoch.

POC chrániče na kolená - JOINT VPD AIR - zelená - popis produktu

Ľahké a nízkoprofilové chrániče kolien, ktoré poskytujú pohodlie a bezpečnosť na cestách. Ľahké a pružné polstrovanie, ktoré je sotva viditeľné - ideálne pre jazdcov, ktorí chcú úplnú voľnosť pohybu a spoľahlivú ochranu. Polstrovanie VPD Air je vysoko flexibilné a zároveň vysoko odvetrané pre optimálnu voľnosť pohybu, pohodlie a reguláciu teploty. Chránič je umiestnený vo vystuženej elastickej tkanine, ktorá bezpečne drží na mieste vďaka vnútornej podšívke z protišmykového neoprénu a elastickému popruhu so zapínaním na suchý zips. Nízkoprofilový dizajn ďalej podporuje praktickosť a pohodlie a sotva cítite že ich máte na sebe. Chrániče sa dodávajú v pároch. TECHNOLÓGIA: VPD, BENEFIT: protišmykové prvky, kombinácia materiálov pre maximálny komfort, VLASTNOSTI: priedušné, termoregulačné, odolné, komfortné, VYUŽITIE: MTB, DIZAJN: jedno-farebný, POHLAVIE: unisex

Tento produkt nájdete v skupine Chrániče kolien, patrí pod značku POC vo veľkosti M, XS, vo farbe zelená, v ponuke predajcu Holokolo.sk a je navrhnutý unisex.

POC chrániče na kolená - JOINT VPD AIR - zelená - parametre produktu

Farbazelená
Veľkosťzelená
Určenieunisex
KategóriaZelenina, Kôlne, Chrániče, Chrániče kolien
ZnačkaPOC
VeľkosťM, XS
Farbazelená
Určenieunisex
E-shopHolokolo.sk

POC chrániče na kolená - JOINT VPD AIR - zelená - história ceny a dostupnosti

POC chrániče na kolená - JOINT VPD AIR - zelená - ďalšie zaujímavé produkty

POC chrániče na kolená - JOINT VPD AIR - zelená - ako nakúpiť najvýhodnejšie?