POC Cyklistická prilba - OMNE AIR RESIST MIPS - čierna

POC Cyklistická prilba - OMNE AIR RESIST MIPS - čierna

POC Cyklistická prilba - OMNE AIR RESIST MIPS - čierna

Ceny a dostupnosť sa môžu meniť aj niekoľko krát za deň. Skontrolujte si aktuálne údaje priamo v e-shopoch. Všetky dostupné farby a veľkosti nájdete priamo v e-shopoch.

POC Cyklistická prilba - OMNE AIR RESIST MIPS - čierna - popis produktu

Či už jazdíte na bicykli do práce, gravel alebo na traily, Omne Air Resistance Mips je vaším spoločníkom a šampiónom na každej jazde. Optimálna hustota vložky a hrubšie zóny jadra poskytujú ideálnu ochranu pri každodennom používaní. Rozšírená ochrana okolo spánkov a zadnej časti hlavy zvyšuje všestrannú ochranu, nech sa rozhodnete jazdiť kdekoľvek. Prilba Omne Air Resistance Mips, vyvinutá v súlade s koncepciou POC Whole Helmet Concept™, poskytuje vynikajúcu úroveň pohodlia, prispôsobenia a výkonu a je vybavená systémom Mips Brain Protection System na zvýšenú ochranu pred rotačným nárazom. VLASTNOSTI: priedušné, ľahké, ergnonomické, ZAPÍNANIE: spojovací remienok, VYUŽITIE: MTB, ROČNÉ OBDOBIE: celoročné, PREVEDENIE: s potlačou loga, 10 vetracích otvorov, DIZAJN: viac-farebný, MATERIÁL: MIPS® System, POHLAVIE: unisex

Tento produkt nájdete v skupine Cyklistické prilby, patrí značke POC, vo farbe ČIERNA, nájdete ho u predajcu Holokolo.sk a je dizajnovaný unisex.

POC Cyklistická prilba - OMNE AIR RESIST MIPS - čierna - parametre produktu

Farbačierna
Veľkosťčierna
Určenieunisex
KategóriaPrilby, Praky, Bicykle, Cyklistické prilby
ZnačkaPOC
FarbaČIERNA
Určenieunisex
E-shopHolokolo.sk

POC Cyklistická prilba - OMNE AIR RESIST MIPS - čierna - história ceny a dostupnosti

POC Cyklistická prilba - OMNE AIR RESIST MIPS - čierna - ďalšie zaujímavé produkty

POC Cyklistická prilba - OMNE AIR RESIST MIPS - čierna - ako nakúpiť najvýhodnejšie?