Plážová taška farebná - Delami Giardini

Plážová taška farebná - Delami Giardini

Plážová taška farebná - Delami Giardini

Ceny a dostupnosť sa môžu meniť aj niekoľko krát za deň. Skontrolujte si aktuálne údaje priamo v e-shopoch. Všetky dostupné farby a veľkosti nájdete priamo v e-shopoch.

Plážová taška farebná - Delami Giardini - popis produktu

Moderná a originálna plážová taška s potlačou na prednej strane sa stane neoddeliteľnou súčasťou pri letnom cestovaní. Či už letíte do Ríma, Grécka, Talianska alebo len do Chorvátska, túto kabelku cez rameno, na plno plážových vecí, musíte mať! Z väčšej časti je z lyka (slamový dizajn), uši sú v dizajne lana, z bavlny a potlač je farebná, s kvetinami a vtáčikom. ☀ Ak si zaobstaráte túto plážovku značky Delami , rozhodne už nemusíte hľadať iné veci, ktorými zaujať. ☀ ✅ Bonusom je odnímateľné puzdierko (vrecko na zips) na povrázku. A4: áno Materiál: lyko, textil/syntetika Kovanie: strieborné Rozmery (max.): 52 x 35 x 20 cm (šírka x výška x hĺbka) Dĺžka ucha: 68 cm Dĺžka popruhu: - Kód tovaru: CRJT1770

Produkt Plážová taška farebná - Delami Giardini je možné nájsť medzi produktmi v skupine Plážové tašky, patrí pod značku Delami a je navrhnutý female.

Tento produkt nájdete v skupine Plážové stany, je v ponuke značky Delami a je dizajnovaný female.

Plážová taška farebná - Delami Giardini - parametre produktu

Určeniefemale
KategóriaTašky, Stany, Plážové tašky, Plážové stany
ZnačkaDelami
Určeniefemale

Plážová taška farebná - Delami Giardini - história ceny a dostupnosti

Plážová taška farebná - Delami Giardini - ďalšie zaujímavé produkty

Plážová taška farebná - Delami Giardini - ako nakúpiť najvýhodnejšie?