Plavecké okuliare michael phelps xceed čierno/žltá #2580106

Plavecké okuliare michael phelps xceed čierno/žltá #2580106

Plavecké okuliare michael phelps xceed čierno/žltá #2580106

Ceny a dostupnosť sa môžu meniť aj niekoľko krát za deň. Skontrolujte si aktuálne údaje priamo v e-shopoch. Všetky dostupné farby a veľkosti nájdete priamo v e-shopoch.

Plavecké okuliare michael phelps xceed čierno/žltá - popis produktu

Plavecké okuliare XCEED sú pretekárske okuliare značky Michael Phelps, ktorá je odkazom svetovo najoceňovanejšieho plavca Michaela Phelpsa. Plavecké okuliare Michael Phelps XCEED sú pretekárske okuliare s nízkym profilom, preto ich ocenia najmä plavci a plavkyne preferujúci pretekársky a športový dizajn okuliarov. Ide o kvalitné okuliare vyššej triedy určené pre pretekárskych plavcov. Od elitného modelu XCEED Titan sa líšia iba absenciou titánovej vrstvy, ktorá lepšie chráni pred odleskom. Samozrejmosťou sú tiež tri náhradné nosníky, ktorých výmena je veľmi špecifická. Nosníky sa nevycvakávajú, ako som na to zvyknutý pri okuliaroch iných značiek, ale vsúvajú sa po drážke zdola nahor. Pri plávaní sa okuliare nijako neposúvali a krásne držali na svojom mieste. Okuliare majú veľa drobných detailov, ktoré dokazujú precízne spracovanie okuliarov, a to mám rád! Michael Phelps logá sú nielen na silikónovom remienku, ale aj na pravej očnici okuliarov. Remienok je rozdvojený a spojený jednoduchou efektívnou prackou...

Tento produkt sa nachádza v kategórii Plavecké okuliare, vyrába ho značka Michael Phelps, nájdete ho v e-shope Swimaholic.sk.

Plavecké okuliare michael phelps xceed čierno/žltá - parametre produktu

Plavecké okuliare michael phelps xceed čierno/žltá - história ceny a dostupnosti

Plavecké okuliare michael phelps xceed čierno/žltá - ďalšie zaujímavé produkty

Plavecké okuliare michael phelps xceed čierno/žltá - ako nakúpiť najvýhodnejšie?