Plavecké okuliare michael phelps xceed titan čierno/červená

Plavecké okuliare michael phelps xceed titan čierno/červená

Plavecké okuliare michael phelps xceed titan čierno/červená

Ceny a dostupnosť sa môžu meniť aj niekoľko krát za deň. Skontrolujte si aktuálne údaje priamo v e-shopoch. Všetky dostupné farby a veľkosti nájdete priamo v e-shopoch.

Plavecké okuliare michael phelps xceed titan čierno/červená - popis produktu

Plavecké okuliare Xceed Titan sú pretekárske okuliare značky Michael Phelps, ktorá je odkazom svetovo najoceňovanejšieho plavca Michaela Phelpsa. Na testovanie okuliarov Michael Phelps Xceed Titan som sa tešil, lebo v súčasnosti ide o najdrahší top model okuliarov od Michaela Phelpsa. Ako sa mi s nimi plávalo a aký mám z nich dojem? Plávanie s týmito okuliarmi bola úplná pecka! Dokonca až natoľko, že po testovaní zostali okuliare v mojej skrinke ako trvalá súčasť mojej výbavy :-) Okuliare sú technicky výborne spracované a je vidieť, že sa na nich nešetrilo. Majú mnoho drobných vychytávok ako vypieskované malé logo Michael Phelps na pravej očnici alebo rozdvojený pásik s pozdĺžnym drážkovaním, ktorý sa ani po dlhom plávaní nešmýkal a okuliare som si nemusel po jednotlivých sériách neustále napravovať. Súčasťou balenia sú ďalšie tri náhradné nosníky, ktorými si môžete prispôsobiť veľkosť okuliarov. Nosníky sa vymieňajú tak, že ich vysuniete z drážky očníc smerom nadol. S týmto systémom výmeny som sa stretol ...

Tento produkt sa nachádza v kategórii Plavecké okuliare, vyrába ho značka Aqua Sphere, Michael Phelps, nájdete ho v e-shope Swimaholic.sk.

Plavecké okuliare michael phelps xceed titan čierno/červená - parametre produktu

Plavecké okuliare michael phelps xceed titan čierno/červená - história ceny a dostupnosti

Plavecké okuliare michael phelps xceed titan čierno/červená - ďalšie zaujímavé produkty

Plavecké okuliare michael phelps xceed titan čierno/červená - ako nakúpiť najvýhodnejšie?