Plano krabička edge soft plastisc and utility box

Plano krabička edge soft plastisc and utility box

Plano krabička edge soft plastisc and utility box

Ceny a dostupnosť sa môžu meniť aj niekoľko krát za deň. Skontrolujte si aktuálne údaje priamo v e-shopoch. Všetky dostupné farby a veľkosti nájdete priamo v e-shopoch.

Plano krabička edge soft plastisc and utility box - popis produktu

Táto krabička, navrhnutá s obrovskou vodotesnou úložnou plochou, ktorá je ideálna na uloženie gumových nástrah, pomôže vašim nástrahám udržať si správny tvar a zabráni akýmkoľvek nežiaducim reakciám pri nástrahách, ktoré by nemali byť skladované spoločne. Vnútorné prepážky sú nastaviteľné, čo znamená, že môžete vedľa svojich gumových nástrah ukladať ďalšie príslušenstvo a nástroje, zatiaľ čo postranné rukoväte robia prepravu tohto boxu tak ľahkú, ako je ľahké usporiadanie nástrah vo vnútri. • Tento box má nový inovatívny dizajn špecifický pre gumové nástrahy, s predrezanými odvetrávanými prepážkami a bočnými rukoväťami • Vodotesné tesnenie s O-krúžkom Dri-Loc pre udržanie vodotesnosti pri zatvorení • Napustená základňa Rustrictor proti korózii poskytuje 360 stupňovú ochranu proti korózii • Krištáľovo číre veko DuraView pre rýchlu identifikáciu obsahu a nadmerne veľká západka, ktorá umožňuje ľahké otváranie a zatváranie jednou rukou • Ideálny doplnok ku každému úložnému systému pre rybárov, špeciálne navrhnutý pre vyrovnávanie na seba • Rebrované veko a základňa

Produkt Plano krabička edge soft plastisc and utility box patrí do skupiny produktov Úložné boxy, patrí značke PLANO, nájdete ho v e-shope Parys.sk.

Plano krabička edge soft plastisc and utility box - parametre produktu

KategóriaTašky, Batohy, Úložné boxy
ZnačkaPLANO
E-shopParys.sk

Plano krabička edge soft plastisc and utility box - história ceny a dostupnosti

Plano krabička edge soft plastisc and utility box - ďalšie zaujímavé produkty

Plano krabička edge soft plastisc and utility box - ako nakúpiť najvýhodnejšie?