Plano krabička edge jig bladed jig box

Plano krabička edge jig bladed jig box

Plano krabička edge jig bladed jig box

Ceny a dostupnosť sa môžu meniť aj niekoľko krát za deň. Skontrolujte si aktuálne údaje priamo v e-shopoch. Všetky dostupné farby a veľkosti nájdete priamo v e-shopoch.

Plano krabička edge jig bladed jig box - popis produktu

Vertikálne prepážky boxu poskytujú optimálny úložný priestor, ktorý zaistí jigy na mieste, takže počas prepravy nerachotí. Prepážky sú taktiež plne nastaviteľné, takže si rozloženie môžete prispôsobiť presne tak, ako potrebujete. Jigy v tomto boxe rýchlo schnú, zatiaľ čo technológia Rustrictor pomáha predchádzať korózii. • Jig/Bladed Jig box o veľkosti 3600 s vertikálnymi prepážkami, ktoré maximalizujú ochranu • Vodotesné tesnenie s O-krúžkom Dri-Loc pre udržanie vodotesnosti pri zatvorení • Napustená základňa Rustrictor proti korózii poskytuje 360 stupňovú ochranu proti korózii • Krištáľovo číre veko DuraView pre rýchlu identifikáciu obsahu a veľká západka umožňuje ľahké otváranie a zatváranie jednou rukou • WaterWick™ s opakovane použiteľným obalom odvádzajúcim vlhkosť.

Produkt Plano krabička edge jig bladed jig box je možné nájsť medzi produktmi v skupine Úložné boxy, patrí značke PLANO, nájdete ho v e-shope Parys.sk.

Plano krabička edge jig bladed jig box - parametre produktu

KategóriaTašky, Batohy, Úložné boxy
ZnačkaPLANO
E-shopParys.sk

Plano krabička edge jig bladed jig box - história ceny a dostupnosti

Plano krabička edge jig bladed jig box - ďalšie zaujímavé produkty

Plano krabička edge jig bladed jig box - ako nakúpiť najvýhodnejšie?