Philips AVENT Vložky do podprsenky jednorazové 2x60 ks #7351594

Philips AVENT Vložky do podprsenky jednorazové 2x60 ks #7351594

Philips AVENT Vložky do podprsenky jednorazové 2x60 ks #7351594

Najnižšia cena za posledných 45 dní: 20,23 €

Ceny a dostupnosť sa môžu meniť aj niekoľko krát za deň. Skontrolujte si aktuálne údaje priamo v e-shopoch. Všetky dostupné farby a veľkosti nájdete priamo v e-shopoch.

Philips AVENT Vložky do podprsenky jednorazové 2x60 ks - popis produktu

Jednorazové vložky do podprsenky 2x60 kusov. Vlastnosti: - Komfortné a nenápadné - Maximálne pohodlie - NOVÝ dizajn - hexagonálna textúra - Neviditeľné pod oblečením Ultra tenké a tvarované - dizajn, ktorý pohodlne pasuje na prsia. Väčšia pre viac ochrany, tenšia pre viac pohodlia a diskrétnosti. 2 samolepiace pásiky udržia vložku na mieste. Ultra absorpčné Viac vrstiev s vysokou absorpciou a vrstva, ktorá zachytí vlhkosť vo vnútri vložky. Ultra mäkká vrstva Hodvábne jemné a priedušné prírodné materiály. Dermatologicky testované. Jednotlivo balené pre dokonalú hygienu. Vyvinuté v spolupráci s laktačnou poradkyňou Vicki Scott, ktorá viac ako 15 rokov pomáha mamičkám pri dojčení. Pocit sucha a pohodlia cez deň i v noci.

Produkt Philips AVENT Vložky do podprsenky jednorazové 2x60 ks #7351594 patrí do skupiny produktov Vložky do podprsenky, je v ponuke značky Philips AVENT.

Philips AVENT Vložky do podprsenky jednorazové 2x60 ks - parametre produktu

Philips AVENT Vložky do podprsenky jednorazové 2x60 ks - história ceny a dostupnosti

Philips AVENT Vložky do podprsenky jednorazové 2x60 ks - ďalšie zaujímavé produkty

Philips AVENT Vložky do podprsenky jednorazové 2x60 ks - ako nakúpiť najvýhodnejšie?